Persoonlijke parkeeralerts bij TanQyou Park!

Geplaatst op

TanQyou persoonlijke notificatie

Nooit meer een parkeeractie vergeten te stoppen met onze persoonlijke parkeeralerts

Een herkenbare situatie: je parkeert in de stad met de parkeerapp van TanQyou Park, gaat winkelen en rijdt weer naar huis, niet wetende dat je vergeten bent om je parkeeractie te stoppen. Gelukkig krijg je van ons standaard altijd na drie uur via de app een notificatie met de vraag of je niet toevallig jouw parkeeractie bent vergeten stop te zetten. Vaak komt dit automatische bericht te laat, waardoor je onnodige parkeerkosten maakt. Met de nieuwe persoonlijke parkeeralerts is dit verleden tijd en ben je nu sneller op de hoogte van die lopende parkeeractie. Hoe? Wij leggen het in dit artikel graag uit!


Hoe werkt het?


TanQyou Park Parkeer alertJe parkeert als zakelijke klant geregeld op dezelfde parkeerplaats, elke keer voor ongeveer 1 uur. Of je parkeert als zorgmedewerker standaard op de woensdag vlakbij de zorginstelling waar je werkt voor een gehele werkdag. TanQyou Park herkent dan jouw parkeergedrag.
 
Voor elke gebruiker wordt een individueel algoritme gecreëerd. Dit model dient om voor de betreffende gebruiker de totale parkeertijd te voorspellen op het moment wanneer een nieuwe parkeeractie wordt gestart. Een groot aantal data uit verschillende bronnen wordt gebruikt om dit model te trainen, waaronder informatie over de starttijd en locatie van de parkeersessie. Door deze grote dataset kunnen wij van 95% van de parkeertijd van parkeeracties binnen een marge van 5 minuten correct voorspellen. Zo storen wij je nooit meer met overbodige notificaties via de TanQyou Park app en bieden wij onze gebruikers op een slimme manier een persoonlijkere ervaring.
 
Wanneer een parkeeractie afwijkt van het normale parkeergedrag laten wij dat onze gebruikers weten. Op deze manier helpen we onze gebruikers van TanQyou Park die vergeten zijn hun parkeeracties te stoppen. Mocht je geregeld onze parkeer app gebruiken om, bijvoorbeeld op zaterdagmiddag een half uur boodschappen te doen, dan zul je eerder een notificatie ontvangen wanneer je langer op dezelfde locatie geparkeerd staat. Want het is vervelend om voor iets, waarvan je geen gebruik hebt gemaakt, te moeten betalen. Onze persoonlijke parkeeralerts behoeden je daarom voor hoog oplopende parkeerkosten!