Gratis tankpas

Geen aanschafkosten en ook geen periodieke kosten met de gratis tankpas voor zakelijke klanten. Betaal alleen de brandstofkosten en maak kosteloos gebruik van het mobiliteitsplatform.

Gratis Tankpas

Fuelcard

De zakelijke tankpas

Met de tankpas van TanQyou tank je eenvoudig en voordelig bij meer dan 500 tankstations in Nederland. De tankpas heeft voor ondernemers vele voordelen waaronder het tanken op factuur. Dit kan zowel een maandelijkse of wekelijkse factuur zijn. Met de tankpas van TanQyou kan je eenvoudig jouw brandstofadministratie bijhouden per auto. Handig natuurlijk wanneer je beschikt over een groot wagenpark. Maar ook voor de kleine ondernemer is het voordelig om voor de tankpas van TanQyou te kiezen. We vragen namelijk geen borg voor de tankpassen. Daarom betaal je enkel en alleen de brandstof kosten. 

Vraag jouw gratis fuelcard aan
 

Fuelcard

Voordelen TanQyou Tankpas

  • Gratis tankpas 
  • Kosteloos gebruik van het mobiliteitsplatform
  • Alle administratie op één overzichtelijke factuur
  • Tanken op meer dan 450 tankstations in Nederland
  • Eén factuur met getankte liters per bedrijfsauto
  • Betaal alleen de brandstofkosten
Vraag jouw gratis fuelcard aan

 

Fuelcard

Hoe werkt de TanQyou FuelCard

Eenmaal bij de pomp werkt een tankpas hetzelfde als een gewone betaalpas. Maar de FuelCard heeft voor ondernemers wel degelijk extra voordelen. In Nederland zijn namelijk aantoonbare autokosten fiscaal aftrekbaar. Daarom is een verzamelfactuur waarop alle brandstofkosten worden gespecificeerd erg handig. Ook is een tankpas ideaal om een overzicht te krijgen in de brandstofkosten per medewerker. Het voordeel voor de medewerkers is dat hij nooit meer brandstofkosten hoeft voor te schieten en geen bonnetjes meer hoeft te bewaren. 

Vraag jouw gratis fuelcard aan
 

Fuelcard

Gratis tankpas

Een tankpas aanvragen doe je eenvoudig en helemaal gratis via ons My TanQyou platform. Het enige wat je hoeft te doen is je bedrijfsgegevens in te voeren, een incasso machtiging af te geven en aangeven hoeveel tankpassen je wilt aanvragen voor jouw bedrijf. Een tankpas van TanQyou is borgvrij en ook vrij van maandelijkse paskosten. 

Wanneer je de tankpas hebt aangevraagd ontvang je binnen 48 uur de tankpas bij jouw op de mat en kan je direct gaan tanken met de TanQyou FuelCard.

Alles over de gratis tankpas

 

Laden en tanken

Tanken en laden 

Met de komst van de elektrische auto’s is alleen een pas voor het tanken alleen niet meer voldoende. Daarom hebben we de tankpas en de laadpas voor elektrisch laden samengevoegd tot de TanQyou Mobilitycard.  Met de TanQyou MobilityCard kan je zowel tanken bij jouw tankstations in de buurt als laden bij de dichtstbijzijnde laadpaal.

Vraag jouw gratis fuelcard aan
 

Fuelcard

Tankpas aanvragen

Een tankpas aanvragen doe je eenvoudig en volledig geautomatiseerd via ons My TanQyou platform. Het enige wat je hoeft te doen is je bedrijfsgegevens in te voeren, een incasso machtiging af te geven en aangeven hoeveel tankpassen je wilt aanvragen voor jouw bedrijf.

Wanneer je de tankpas hebt aangevraagd ontvang je binnen 48 uur de tankpas bij jouw op de mat en kan je direct gaan tanken met de TanQyou FuelCard.

Vraag jouw gratis fuelcard aan

 

Tankpas-zzp

Tankpas ZZP

Als ZZP'er is je tijd kostbaar en wil je natuurlijk vooral bezig zijn met je core business en zo min mogelijk met je administratie. Wanneer je gebruik maakt van de tankpas van TanQyou heb je al je brandstofkosten op één factuur. Daardoor heb je nooit meet gedoe met het bewaren en verwerken van al je tankbonnetjes.

De Tankpas is met name geschikt voor ZZP'ers omdat we bij TanQyou geen kosten in rekening brengen voor het aanvragen van de pas. Ook hoef geen maandelijkse kosten te betalen voor de tankpas en is de tankpas borg vrij. Je betaalt dus alleen de kosten van je brandstof.

Bekijk ZZP tankpas

MKB-Tankpas

MKB tankpas

Of je nu een stukadoor bent of advocaat, je bent altijd onderweg en toch wil je zo min mogelijk bezig zijn met alle administratie van je auto. Daarom is de tankpas van TanQyou de uitkomst voor elke MKB'er.

Met de tankpas van TanQyou reken je gemakkelijk af wanneer het gaat om tanken of het wassen van je auto in de carwash. Zo heb je geen gedoe meer met bonnetjes en heb je een overzichtelijke administratie van al je kosten. Je ontvang dan wekelijks of maandelijks alle kosten op één verzamelfactuur, handig om btw terug te vorderen en ook nog eens volledig fiscusproof.

Bekijk MKB tankpas

Tankpas-vrachtwagen

Tankpas vrachtwagen

Ben jij vrachtwagen chauffeur als zzp of in dienst? Dan is het natuurlijk wel zo makkelijk om een tankpas op zak te hebben. Met de tankpas van TanQyou hou je eenvoudig al je brandstofadministratie bij.  Met de tankpas van TanQyou betaal je geen extra kosten per maand en betaal je ook geen borg per tankpas. Je betaalt dus alleen de kosten van de brandstof.


Bekijk tankpas voor vrachtwagens

Zakelijk-tanken-partners

Tankpas zonder Borg

Wanneer je gebruik maakt van de tankpas van TanQyou betaal je geen onnodige kosten zoals borg. De tankpassen van TanQyou zijn borg vrij. Bij andere aanbieders betaal je als snel €200,- per tankpas aan borg. Daarnaast betaal je bij TanQyou ook geen maandelijkse kosten per tankpas. Bij andere aanbieders van tankpassen wordt gevraagd om een maandelijkse pasbijdrage. Deze kosten kunnen wel oplopen naar €7,- euro per pas. 

Bekijk al onze tanklocaties

 

Fuelcard

De goedkoopste tankpas

De tankpas van TanQyou is de goedkoopste tankpas van Nederland. Bij TanQyou betaal je namelijk geen maandelijkse pasbijdrage en is onze pas ook borgvrij. Dit betekend dat je geen extra maandelijkse kosten hebt per tankpas en dat je alleen betaald voor je brandstofkosten. Daarnaast is het ook mogelijk om met de tankpas te tanken met korting bij alle TanQyou tankstations.

Vraag jouw gratis fuelcard aan
 

Zakelijk-tanken-partners

Waar kan ik de tankpas gebruiken?

Dee tankpas van TanQyou kun je gebruiken op ruim 500 stations, verspreid door heel Nederland. Doordat wij samenwerken met partijen als Berkman, GP Groot, Fieten Olie en Argos kun je, naast onze eigen TanQyou stations, ook op deze partnerstations eenvoudig tanken met de TanQyou FuelCard. Door dat wij ook een partnerschap zijn aangegaan met Kuster is het nu ook mogelijk om met onze tankpas te gebruiken in Duitsland. 

Bekijk al onze tanklocaties