Tankpas

De tankpas van TanQyou is simpelweg de goedkoopste tankpas van Nederland.  Je betaalt geen aanschafkosten, geen periodieke kosten en geen paskosten. Je betaalt alléén de brandstofkosten en maakt kosteloos gebruik van het mobiliteitsplatform.

tankpas

Goedkoopste zakelijke tankpas

De zakelijke tankpas

Met de zakelijke tankpas van TanQyou tank je eenvoudig en voordelig bij meer dan 500 tankstations in Nederland. De tankpas heeft voor ondernemers vele voordelen, waaronder het tanken op factuur. Met de tankpas van TanQyou kan je makkelijk brandstofadministratie bijhouden per auto. Handig natuurlijk wanneer je beschikt over een groot wagenpark. Maar ook voor de kleine ondernemer is het voordelig om voor de zakelijke tankpas van TanQyou te kiezen. Want je betaalt enkel en alleen de brandstofkosten.

Vraag jouw gratis fuelcard aan

 

tankende vrouw

Voordelen TanQyou Tankpas

  • Gratis tankpas 
  • Kosteloos gebruik van het  mobiliteitsplatform
  • Alle administratie overzichtelijk op één factuur
  • Tanken bij meer dan 500 tankstations in Nederland
  • Eén factuur met getankte liters per bedrijfsauto
  • Betaal alleen de brandstofkosten
  • Kortingen op tanklocaties,  acties en prijzen
Vraag jouw gratis fuelcard aan

 

tankpas

Hoe werkt de TanQyou Tankpas

Eenmaal bij de pomp werkt een FuelCard, de TanQyou tankpas, hetzelfde als een reguliere betaalpas. Echter heeft de FuelCard heeft voor ondernemers vele extra voordelen. In Nederland zijn namelijk de aantoonbare autokosten fiscaal aftrekbaar. Daarom is een verzamelfactuur waarop alle brandstofkosten worden gespecificeerd, erg handig. Ook is een tankpas ideaal om een overzicht te krijgen in de brandstofkosten per medewerker. Het voordeel voor de medewerkers is dat die nooit meer brandstofkosten hoeft voor te schieten en geen bonnetjes meer hoeft te bewaren. 

Fuelcard

Gratis tankpas

Je betaalt geen aanschafkosten en ook geen periodieke kosten met de gratis tankpas voor zakelijke klanten. Het enige dat je betaalt zijn de brandstofkosten en maak kosteloos gebruik van het mobiliteitsplatform.

Tanken op rekening kan met de gratis tankpas van TanQyou. Met deze gratis tankpas ben je in één klap af van alle administratie rondom tanken. En daar houdt het niet op. De gratis tankpas van TanQyou kun je ook gebruiken bij wasstraten in Nederland. 

Alles over de gratis tankpas

 

tanken

De goedkoopste tankpas

De tankpas van TanQyou is de goedkoopste tankpas van Nederland. Bij TanQyou betaal je namelijk geen maandelijkse pasbijdrage. Dit betekent dat je geen extra maandelijkse kosten hebt per tankpas en dat je alleen betaalt voor je brandstofkosten. Daarnaast is het ook mogelijk om met de tankpas te tanken met korting bij alle TanQyou tankstations.

tankstation

Tankpas aanvragen

Een tankpas aanvragen doe je eenvoudig en volledig geautomatiseerd via ons My TanQyou platform. Het enige wat je hoeft te doen is je bedrijfsgegevens in te voeren, een incasso machtiging af te geven en aangeven hoeveel tankpassen je wilt aanvragen voor jouw bedrijf.

Wanneer je de tankpas hebt aangevraagd ontvang je zo snel mogelijk de tankpas bij jou op de mat en kan je direct gaan tanken met de TanQyou FuelCard.

Vraag jouw gratis fuelcard aan

 

tanken

Moet ik borg betalen?

In bepaalde situaties kunnen we vragen om een borgsom te betalen. Dit hangt van een aantal zaken af. Zo zal er een kredietcheck plaatsvinden en kijken we naar de KvK-Inschrijving van je onderneming. Wanneer het nodig is een borgsom te betalen, ontvang je hierover een e-mail van ons na het aanvragen van je tankpas.

De borg blijft te allen tijde op jouw naam staan. Op het moment dat je geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van TanQyou krijg je de borgsom terug. 
 

Zakelijk-tanken-partners

Waar kan ik de tankpas gebruiken?

De tankpas van TanQyou kun je gebruiken op ruim 500 stations, verspreid door heel Nederland. Doordat wij samenwerken met partijen als Berkman, GP Groot, Fieten Olie en Argos kun je, naast onze eigen TanQyou stations, ook op deze partnerstations eenvoudig tanken met de TanQyou FuelCard. Door dat wij ook een partnerschap zijn aangegaan met Kuster is het nu ook mogelijk om met onze tankpas te gebruiken in Duitsland. 

Bekijk al onze tanklocaties

 

Vergelijk beschikbare tankpassen

Aanbieders

TanQyou

Multitankcard

Tankpas.nl

Travelcard

GO tankpas

MKB tankpas

Tinq

Fieten Olie

ANWB

Total

Maandelijke Kosten P.M.P.P

€ 0,00

€ 7,50

€ 7,75

€ 7,95

€ 4,99

€ 8,90

€ 0,40

€ 0,42

€ 4,99

€ 12,00

Borg kosten

-

-

-

-

-

€ 200,00

-

-

-

-

Activerings kosten

-

-

-

-

€ 15,00

-

-

-

€ 4,50

€ 12,00

Kosten extra pas

-

€ 7,50

€ 7,75

€ 7,95

€ 5,00

€ 8,90

€ 0,40

€ 0,42

-

-

Pas vervangen kosten

-

-

-

-

-

-

-

-

€ 15,00

-

Tank locaties NL

500

4206

4206

4206

1380

4206

341

240

2000

1300

Tank locaties EU

-

45000

45000

45000

4940

1500

0

0

100000

0

Er zijn een hoop tankpas aanbieders in Nederland met uiteenlopende kosten. We hebben een aantal tankpassen voor je op een rijtje gezet, zo kun je makkelijk de diverse tankpassen vergelijken.  

Tankpas-zzp

Tankpas voor ZZP'ers

Als ZZP'er is je tijd kostbaar en wil je natuurlijk vooral bezig zijn met je core business en zo min mogelijk met je administratie. Wanneer je gebruik maakt van de tankpas van TanQyou heb je al je brandstofkosten op één factuur. Daardoor heb je nooit meet gedoe met het bewaren en verwerken van al je tankbonnetjes.

De Tankpas is met name geschikt voor ZZP'ers omdat we bij TanQyou geen kosten in rekening brengen voor het aanvragen van de pas. Ook hoef je geen maandelijkse kosten te betalen voor de tankpas(*). Je betaalt dus alleen de kosten van je brandstof.

Bekijk ZZP tankpas

MKB-Tankpas

MKB tankpas

Of je nu een stukadoor bent of advocaat, je bent altijd onderweg en toch wil je zo min mogelijk bezig zijn met alle administratie van je auto. Daarom is de tankpas van TanQyou de uitkomst voor elke MKB'er.

Met de tankpas van TanQyou reken je gemakkelijk af wanneer het gaat om tanken of het wassen van je auto in de carwash. Zo heb je geen gedoe meer met bonnetjes en heb je een overzichtelijke administratie van al je kosten. Je ontvang dan wekelijks of maandelijks alle kosten op één verzamelfactuur, handig om btw terug te vorderen en ook nog eens volledig fiscusproof.

Bekijk MKB tankpas

Tankpas-vrachtwagen

Tankpas vrachtwagen

Ben jij vrachtwagen chauffeur als zzp-er of in dienst? Dan is het natuurlijk wel zo gemakkelijk om een tankpas op zak te hebben. Met de tankpas van TanQyou hou je eenvoudig al je brandstofadministratie bij.  Met de tankpas van TanQyou betaal je geen extra kosten per maand en betaal je ook geen kosten per tankpas. Je betaalt dus alleen de kosten van de brandstof.


Bekijk tankpas voor vrachtwagens

Tanken en laden 

Met de komst van de elektrische auto’s is alleen een pas voor het tanken alleen niet meer voldoende. Daarom hebben we de tankpas en de laadpas voor elektrisch laden samengevoegd tot de TanQyou Mobilitycard.  Met de TanQyou MobilityCard kan je zowel tanken bij de tankstations in de buurt als laden bij de dichtstbijzijnde laadpaal.

Vraag jouw gratis fuelcard aan