ZZP tankpas

TanQyou biedt de beste en goedkoopste tankpas aan voor de ZZP ondernemer. Je betaalt geen aanschafkosten en ook geen periodieke kosten. Betaal alleen de brandstofkosten en maak kosteloos gebruik van het mobiliteitsplatform.

zzp tankpas

Fuelcard

De beste tankpas voor de ZZP'er

Voor elke ZZP'er die veel op de weg zit heeft TanQyou de Zakelijke Tankpas. Met de tankpas van TanQyou geniet je van ontzettend veel fijne voordelen zoals alle administratie op één factuur. Ook kun je als ZZP'er met je tankpas tanken bij meer dan 500 tankstations in Nederland. En misschien wel het mooiste: de tankpas is helemaal gratis aan te vragen voor ZZP'ers. ZZP'ers ervaren de tankpas van TanQyou als handig, fijn in gebruik.

Fuelcard

Voordelen ZZP tankpas

  • Voordelig zakelijk tanken
  • Veilig en makkelijk afrekenen
  • Alle administratie op één overzichtelijke factuur
  • Gratis tankpas (alleen brandstofkosten)
  • Tanken op meer dan 500 tankstations in Nederland
  • Eén factuur met getankte liters per bedrijfsauto

 

Fuelcard

Tankpas aanvragen ZZP

Ben je er inmiddels helemaal zeker van dat de tankpas van TanQyou de beste optie voor jou is? Of wil je de TanQyou tankpas graag eerst een maand lang uitproberen? 

Regisistreer je dan gratis via ons My.TanQyou platform en vul vervolgens jouw gegevens in. 

Na je aanvraag hebben wij alleen nog een incasso machtiging nodig. Dit kun je online in ons My.TanQyou platform indienen. Binnen 2 werkdagen zorgen wij ervoor dat de tankpassen bij jou op de deurmat liggen.

Vraag jouw gratis fuelcard aan
 

 

Ladenpas-tankpasLaadpas voor ZZP'ers

Iedereen kent natuurlijk onze tankpas, maar met de komst van de elektrische auto’s is dat alleen niet meer voldoende. Daarom hebben we de tankpas en de laadpas voor elektrisch laden samengevoegd tot de TanQyou Mobilitycard.  Met de TanQyou MobilityCard kun je zowel tanken bij jouw tankstations in de buurt als laden bij de dichtstbijzijnde laadpaal. Dit kan omdat onze MobilityCard is voorzien van zowel een magneetstrip als NFC chip. Handig toch?

Vraag jouw laadpas aan

Meer dan een tankpas

Wanneer je je registreert als My TanQyou gebruiker, kun je profiteren van diverse voordelen. Het My TanQyou mobiliteitsplatform biedt je niet alleen inzicht in al je tank- en parkeertransacties en facturen, maar ook herinneringen voor de APK-keuring en een overzicht van de prijzen die je kunt winnen bij het tanken.

 

Tankpas ZZP

Tankpas gebruiken bij wasstraat

Als ZZP'er profiteer je met de tankpas niet alleen van voordelig tanken. De tankpas is ook te gebruiken bij de wasstraten van Wash 'N Go. Zo kun je met de tankpas nog voordeliger je auto wassen bij Wash 'N Go. 

Vraag jouw gratis fuelcard aan

FAQ

Waarom een tankpas aanschaffen als ZZP’er?
Als zzp'er kan het aanschaffen van een tankpas voordelen bieden voor zowel de administratie als de kostenbesparing. Met een tankpas kunnen alle tanktransacties op één overzichtelijke factuur worden verzameld, wat de administratie vereenvoudigt en tijd bespaart.

Is tanken met tankpas goedkoper?
Tanken met een tankpas is vaak goedkoper. Veel tankpassen bieden namelijk korting op de brandstofprijs bij aangesloten tankstations. 

Hoelang duurt een tankpas aanvragen?
Het proces duurt enkele dagen tot enkele weken, afhankelijk van de benodigde documentatie en de snelheid van de verwerking.

Is een tankpas gekoppeld aan een kenteken?
Ja, een tankpas gekoppeld aan een kenteken van een voertuig. Dit maakt het mogelijk om het brandstofverbruik en de kosten per voertuig bij te houden en te beheren.

Is btw op brandstof aftrekbaar?
Ja, als zzp'er kun je de btw op brandstof aftrekken als zakelijke kosten bij de btw-aangifte. Het is echter belangrijk om de facturen goed bij te houden en alleen de btw voor zakelijke doeleinden af te trekken.

Kun je overal tanken met tankpas?
Sommige tankpassen bieden een ruim netwerk van tankstations waar je kunt tanken, terwijl andere tankpassen beperkter zijn in de keuze van tankstations. Met de TanQyou tankpas kun je op meer dan 500 locaties terecht in Nederland.