Het leukste tankstation van Nederland!

TanQyou maakt als jong, innovatief en bewegend bedrijf het tanken weer leuk. Je tankt tegen een scherpe prijs, maakt kans op leuke prijzen en hebt inzicht in al jouw transacties.

Tanken handeling
TanQyou prijzenpot dashboard

 

Meer dan alleen tanken

  • Automatische kenteken herkenning
  • Persoonlijke begroeting aan de pomp
  • Toegang tot de parkeer app
  • (Online) overzicht van al jouw transacties
  • Prijzen winnen door te tanken
  • Korting op je tankbeurt tijdens Happy Hours

Prijzenpot

Acties & Prijzen

Tanken bij TanQyou is een nieuwe beleving. Bij ons tank je niet alleen tegen een ontzettend scherpe prijs, maar maak je met jouw tankbeurt ook nog eens kans op een periodieke prijzenpot. Wanneer jij je registreert als My TanQyou gebruiker, telt elke getankte liter namelijk mee als lot in onze prijzenpot. Hiermee maak je door te tanken kans op leuke prijzen, van een weekendje weg tot een gloednieuwe tv. Daarnaast hebben wij regelmatig Happy Hours waarbij je tegen een nog scherper tarief kunt tanken op onze tankstations.

Meer over onze acties en prijzen

TanQyou locaties

Tankstation locaties

Onze tankstations zitten verspreid door heel Nederland. Wanneer je geregistreerd bent als My TanQyou gebruiker word je op onze tankstations bij elk bezoek persoonlijk begroet door middel van kenteken herkenning. Op onze tankstations maak je door te tanken dan ook nog eens kans op bijvoorbeeld een weekendje weg of een nieuwe tv.

Bekijk onze tankstation locaties

Wash 'n Go

 

Wash 'n Go

Naast onze tankstations heeft TanQyou ook een aantal Wash 'n Go locaties. Bij onze Wash 'n Go vestigingen wordt je auto professioneel en grondig onder handen genomen door de medewerkers, of kun je zelf aan de slag in één van de wasboxen. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment aan producten voor de auto te vinden in de shop van Wash 'n Go.

Lees meer over Wash 'n Go

Fuelcard

Zakelijk tanken

Wil je zakelijk tanken bij TanQyou? Dat kan met de tankpas van TanQyou. Je hebt dan de mogelijkheid om te tanken op meer dan 500 tankstations in Nederland. Daarnaast ontvang je één keer per week een factuur met al je tanktransactie. Zo hoef je geen bonnetjes te bewaren en ben je niet te veel tijd kwijt met de administratie. TanQyou is de voordeligste tankpas aanbieder, vergelijk de TanQyou tankpas hier met andere aanbieders.

Vraag jouw gratis fuelcard aan

text-center

Deelnemen aan de mobiliteit van de toekomst?