TanQyou zakelijk

Maak je zakelijk veel kilometers? Wil je eenvoudig je tankbonnetjes kunnen declareren? Of wil je gewoon weer grip op de kosten van jouw wagenpark? Dan kan TanQyou jou helpen!

Wil je weten wat TanQyou als mobiliteitsplatform voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel ons op 088 – 10 09 800 of laat het weten via ons contactformulier. Wij nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Geheel vrijblijvend!

Neem contact met ons op

Overzicht voor zakelijke mobiliteitskosten

Met My TanQyou heb je weer grip op het volledige wagenpark. Ons My TanQyou beheersysteem geeft je inzicht in het brandstofverbruik, het gebruik van de FuelCard(s) en de tankbeurten. Daarnaast worden alle kosten en facturen overzichtelijk weergegeven. Kortom, met TanQyou heb je jouw fleetmanager op zak!*

*Via de My TanQyou applicatie of via my.tanqyou.com.

Fleetmanager

Onze fleetmanager maakt het mogelijk om jouw wagenpark tot in detail te beheren. Je krijgt inzicht in het brandstofgebruik, rijgedrag en het benodigde onderhoud. Deze beschikbare data helpt je kosten te besparen, voertuigen efficiënt(er) in te zetten, het imago van het bedrijf te versterken en bovendien is het goed voor het rijgedrag en veiligheid van jouw medewerkers.

Zakelijke tankpas

Met onze zakelijke tankpas hoef je nooit meer de rompslomp van tankbonnetjes te ervaren. Daarnaast tank je zakelijk voordeliger en reken je veilig en makkelijk af met de FuelCard tankpas.

Onze zakelijke tankpas is ook eenvoudig te combineren met zakelijk parkeren en de rittenregistratie. Dit is allemaal mogelijk zonder extra tankpas kosten te hoeven betalen, want daar doen wij niet aan!

Zakelijk tanken

Zakelijke rittenregistratie

De automatische rittenregistratie is met GPS Track & Trace sluitend en helemaal fiscusproof! In het My TanQyou systeem is het mogelijk om alle afgelegde ritten te bekijken en direct te declareren.

Zakelijk rittenregistratie

Parkeren app mock up

Zakelijk parkeren

Nooit teveel betalen met de goedkoopste parkeer app van Nederland: TanQyou Park. Je kunt eenvoudig meerdere auto’s beheren door meer kentekens toe te voegen. Daarnaast kun je alle kosten declareren en direct per mail doorsturen naar je boekhouder!

Zakelijk parkeren

Zakelijk rijden, tanken en wagenparkbeheer met TanQyou

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor de inzet van onze fleetmanager voor de groei van jouw bedrijf. Geïnteresseerd? Bel ons op 088 – 10 09 800 of laat het weten via ons contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden van onze applicaties voor jouw bedrijf. Geheel vrijblijvend!

Neem direct contact met ons op

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat