Zakelijk

Als zakelijke gebruiker kun je gemakkelijk parkeren, krijg je inzicht in je volledige transactieoverzicht en kun je het wagenpark van je medewerkers beheren. 

zakelijk

Voor zakelijke klanten bieden wij meerdere mogelijkheden aan die het tanken en parkeren makkelijker maken. Met de TanQyou FuelCard krijg je inzicht in je brandstofgebruik, rijgedrag en het benodigde onderhoud. Met TanQyou Fleetmanager voeg je gemakkelijk werknemers toe die je koppelt aan de juiste kentekens. Hierin heb je ook het volledige overzicht van de ritten van jouw werknemers.


TanQyou Fleetmanager: efficiënt Voertuigenen overzichtelijk

Goedkoop tanken, makkelijke parkeren en inzicht in de gereden ritten van medewerkers? Krijg weer grip op alle mobiliteitskosten van jouw wagenpark met TanQyou Fleetmanager.

Onze fleetmanager maakt het mogelijk om de kosten van het wagenpark tot in detail te beheren. Je krijgt inzicht in het brandstofgebruik, het gebruik van de TanQyou FuelCards, rijgedrag en het benodigde onderhoud (APK alert) van jouw bedrijfswagens. Deze beschikbare data helpt je kosten te besparen, voertuigen efficiënt in te zetten, het imago van het bedrijf te versterken en bovendien is het goed voor het rijgedrag en veiligheid van jouw medewerkers.

 

Wagenparkbeheer 

De beheerder van TanQyou Fleetmanager kan werknemers toevoegen en koppelen met de juiste kentekens. Middels hun eigen My TanQyou account kan een werknemer gebruik maken van TanQyou Parkeren en TanQyou Rittenregistratie met het toegewezen kenteken. Daarnaast kan een beheerder de tankpassen beheren en hier o.a. de pincode van wijzigen, wanneer een tankpas aan een andere werknemer wordt gekoppeld.

In de Fleetmanager zijn de acties van alle bedrijfswagens terug te zien in één overzicht.
 

TanQyou FuelCard

Met onze gratis zakelijke tankpas hoef je nooit meer de rompslomp van tankbonnetjes te ervaren. Daarnaast tank je zakelijk voordeliger en reken je veilig en makkelijk af met de FuelCard tankpas. Wil je meer informatie over de zakelijke tankpas, of de tankpas aanvragen? Dat kan op onze pagina over zakelijk tanken.


TanQyou Parkparkeren

Nooit meer teveel betalen met de goedkoopste parkeer app van Nederland: TanQyou Park. Jij of je medewerker kan eenvoudig een parkeeractie starten die hierna terug te zien is in het transactieoverzicht van TanQyou Fleetmanager. Lees meer informatie over de mogelijkheden van zakelijk parkeren.

 

TanQyou Rittenregistratie

Volledige inzicht in de gereden ritten van medewerkers met TanQyou Rittenregistratie. Start het registreren van de rit alvorens je de auto start of voeg handmatig een rit toe. Kilometerstanden bijhouden (kan ook handmatig aan de rit toegevoegd worden) op een briefje is niet meer nodig, want het staat direct in TanQyou Fleetmanager. Je leest alles over de rittenregistratie op deze pagina.

 

Zakelijk rijden, tanken en wagenparkbeheer met TanQyou

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor de inzet van onze Fleetmanager voor de groei van jouw bedrijf. Geïnteresseerd? Bel ons op 088 – 10 09 800 of laat het weten via ons contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden van onze applicaties voor jouw bedrijf. Geheel vrijblijvend!

Voertuigen L
Voertuigen R

Zakelijke klant worden?