Dé parkeer app TanQyou Park

Bij parkeer app TanQyou Park is nagedacht over alles rondom het parkeren. Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeerapp

Voordelen van TanQyou Park

 • Gratis downloaden
 • Parkeren tegen het laagste tarief
 • Te gebruiken in meer dan 150 gemeentes
 • Makkelijk in gebruik
 • Geen registratiekosten
 • Gratis kentekens toevoegen

 

 

Parkeerapp

Hoe werkt de TanQyou parkeer app?

Een parkeer app scheelt een hoop frustratie en maakt het parkeren een stuk fijner. Maar hoe werkt onze parkeer app eigenlijk? 

Hoe controleert de parkeerwachter of ik betaald heb voor de parkeerplaats?
Tegenwoordig kijkt de parkeerwachter niet alleen naar het witte parkeerbonnetje op het dashboard van het voertuig. De parkeerwachter scant namelijk ook het kenteken of er betaald is voor de parkeerplaats. 
Kenteken scannen

De parkeerwachter is in het bezit van moderne scanapparatuur en kan hiermee vaststellen of een parkeeractie is aangemeld (via TanQyou Park). De gescande gegevens worden vergeleken met de data in het Nationaal Register van het RDW. Heb je dus met TanQyou Park geparkeerd dat ziet de parkeerwachter dit ook in het systeem. 

Parkeergegevens

De parkeerwachter kijk onder andere of er betaald is voor de parkeerplaats en naar de maximale toegestane parkeerduur van de parkeerzone. Met het gebruik van de parkeer app kost het jou niet alleen minder tijd en moeite om je auto te parkeren, maar heeft de parkeerwachter het ook gemakkelijker. 

Mobiel parkeren met je smartphone
Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en het is handig om deze voor je dagelijkse handelingen in te zetten. Zo ook voor het aanmelden en betalen van je parkeeractie. 

Het voordeel van mobiel parkeren is dat je per minuut betaald en dus nooit meer betaald dan je parkeertijd. Daarnaast hoef je ook niet snel naar de parkeerautomaat te rennen om je parkeertijd te verlengen en een nieuw bonnetje te halen. Met de parkeer app van TanQyou start je de parkeeractie nadat je de auto hebt geparkeerd en stop je deze zodra je de auto weer in stapt. 

Hoe start ik een parkeeractie met TanQyou Park?

Een parkeertransactie kan heel eenvoudig gestart worden via de TanQyou Park app. Als je de app opent, wordt automatisch de parkeerzone gedetecteerd waar je op dat moment staat. Indien de parkeerzone niet wordt herkend of je staat niet meer bij je auto kun je parkeerzone zoeken. Als de juiste parkeerzone gevonden of gekozen is, kun je de parkeeractie starten door op de groene 'start' knop te drukken.

Wil je de parkeertransactie stoppen? Dat doe je door op de rode 'stop' knop te drukken. 

Wil je goedkoop parkeren in Nederland? Met behulp van de TanQyou Park app, kun je nu door heel Nederland tegen een laag tarief parkeren! 

ParkeerappDe goedkoopste parkeer app van Nederland

TanQyou Park heeft de laagste transactiekosten van Nederland, en dat is niet het enige voordeel van onze app. Ook zijn er geen registratiekosten en maak je ook geen extra kosten wanneer je kentekens wil toevoegen.

Zonder abonnement betaal je maar €0,20 per parkeeractie. Dit is de goedkoopste in Nederland. Parkeer je vaker dan 8 keer per maand? Dan kun je gemakkelijk en snel een abonnement afsluiten voor maar €1,50 per maand. Dan betaal je geen transactiekosten meer en kun je onbeperkt parkeren. 

parkeerapp

De beste parkeer app downloaden

Wil je ook gemakkelijk en goedkoop parkeren? Download dan de beste parkeer app. Lees hier hoe je de parkeer app download op jou smartphone.

App downloaden

Om je te registreren voor de parkeer app van TanQyou dien je een aantal stappen te doorlopen. Allereerst download je de TanQyou Park app in de Play Store of op Google Play. Dit is gratis. Voeg vervolgens gemakkelijk je kenteken in. Maak je gebruik van meerdere auto's? De TanQyou Park app biedt je de mogelijkheid om kosteloos kentekens toe te voegen. 

Betaalmethode invoeren

Door de stromende regen naar de betaalpaal, een bonnetje uit printen en deze vervolgens, door die vervelende regen, weer op je dashboard leggen is verleden tijd. Met de TanQyou Park app kun je gemakkelijk betalen. Hoe? Simpel! Bepaal je eigen betaalmethode in de app. Dit kan via PayPal of Payconiq. Ook is het mogelijk om te betalen via incasso. En het is zelfs mogelijk om een Tikkie te ontvangen. Zo hoef je nooit meer in de lange rij bij de betaalautomaat te wachten.

 

 

Parkeer appMobiel parkeren

Weet je nog? Vroeger? Proberen zo dicht mogelijk bij een parkeerpaal  parkeren om niet ver te hoeven lopen, vervolgens weer helemaal terug naar de auto lopen om een bonnetje onder het raam te leggen, er na twee uren achter komen dat de parkeermeter afloopt en vervolgens keihard naar de auto rennen om het bonnetje te verlengen.... Dat hoeft niet meer met de parkeer app. Voeg het kenteken toe in de app, selecteer de tijd dat je wil parkeren en reken gemakkelijk af. 

 

Parkeer apps overzicht

  TanQyou Parkmobile Yellowbrick Easypark Flitsmeister ANWB onderweg
Transactiekosten per parkeeractie  €0,20  €0,39  €0,34  €0,25  €0,25  €0,28

Verplichte maandelijkse kosten bij gebruik van de app

 €0,-  €0,-  €0,-  €0,-  €0,-  €0,-

Kosten abonnement onbeperkt parkeren 

 €1,50 p.m.  €2,50 p.m.  €3,00 p.m.  €1,99 N.v.t.  €2,38
Vanaf hoeveel parkeeracties is het abonnement voordeliger?  8  9  9  8  0  9
Registratiekosten  €0,-  €0,-  €5,00  €0,-  €0,-  €0,-
Kosten kentekens toevoegen

 €0,-

 €1,00

 €0,-

 €0,-

 €0,-

 €2,50
Betaalmethode Automatische incasso, Tikkie, Payconic Automatische incasso, Creditcard Automatische incasso, Creditcard Creditcard, PayPal Automatische incasso, Creditcard Automatische Incasso, Creditcard

Parkeren met een app is steeds populairder en daarom zijn er ook steeds meer aanbieders. Maar welke is nu het goedkoopste en welke biedt de meeste voordelen aan? We hebben de meeste bekende parkeerapps voor je op een rijtje gezet zodat het makkelijk vergelijken is.

TanQyou parkeren app

Voordelen zakelijk parkeren met de parkeerapp

 • Parkeren op Factuur 
 • Download de TanQyou Park app gratis
 • Parkeer tegen het laagste tarief*
 • Te gebruiken in 150+ gemeentes
 • Complete controle over je wagenpark via het My TanQyou platform
 • Alle mobiliteitskosten op één factuur

Ik wil zakelijk parkeren

*€ 0,20 per transactie of € 1,50 per maand (abonnement) naast de geldende parkeerkosten.

TanQyou locaties

 

Parkeerapp Parkeerlocaties

In meer dan 150 gemeentes kun je de parkeerapp van TanQyou gebruiken. Zo kan je 
gemakkelijk en snel betalen voor jouw parkeerplek in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Tilburg, Groningen en nog veel meer grote steden in Nederland.

Maar ook in de middelgrote en kleinere gemeenten zoals Assen, Diemen, Veere of Kerkrade kan je gemakkelijk en voordelig parkeren met TanQyou Park.

Ben je geïnteresseerd in een specifieke gemeente en wil je kijken of de app ook in deze gemeente actief is? Bekijk op deze pagina ons overzicht waarop je erg gemakkelijk kunt zien in welke gemeenten jij kunt parkeren met de TanQyou Park app.

Bekijk alle gemeenten

 

Betaalmethoden

 

Gemakkelijk betalen met de TanQyou Parkeerapp

Binnen de parkeerapp van TanQyou bieden wij meerdere betaalmethodes aan. Hierbij kun je kiezen uit automatische incasso, Tikkie of Payconiq. Vervolgens kun je in de TanQyou Park app gemakkelijk al jouw (betaalde en openstaande) facturen bekijken.