Parkeer app Assen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Assen - Bartje

 Mobiel parkeren in Assen wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Assen

De stad Assen is onder andere enorm populair door de vele georganiseerde motorraces.  In Assen wordt tevens het grootste eendaagse sportevenement van Nederland gehouden. Parkeer je auto nu in Arnem met de TanQyou Park App.

Zakelijk parkeren in Assen? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Assen

De TT Assen klinkt voor velen als muziek in de oren. Het fraaie circuit wordt al jaren in de volksmond met Assen genoemd. De stad beschikt tevens over een groot warenhuis, gevestigd in de historische binnenstad. Verder zijn er verschillende winkelcentra te vinden in Assen.

Parkeren-TanQyou Betaald parkeren in Assen

In de binnenstad kun je parkeren met een uurtarief vanaf €2.40,- per parkeerplaats. Parkeren op het Veemarktterrein en Industrieweg kost €1.60,- per uur.

Parkeer app Assen

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Assen. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Assen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Emmen, Heerenveen, Drachten of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!