Tankstation eigenaren

TanQyou is altijd op zoek naar geschikte locaties door het hele land om mee samen te werken. Door samen te werken met gerenommeerde partners uit de branche biedt TanQyou een solide basis voor jouw investering en garandeert zij een hoger rendement.

TanQyou Putten

 

Meer rendement uit jouw locatie

TanQyou is een nieuwe, frisse en gebruiksvriendelijke onbemande tankstation formule, waarbij nieuwe technieken en digitale middelen worden ingezet om de loyaliteit van de klant te verhogen. Door samen te werken met gerenommeerde partners uit de branche biedt TanQyou een solide basis voor jouw investering en garandeert zij een hoger rendement.

Om te groeien zijn we op zoek naar geschikte locaties door het hele land. Wij zijn bereid deze locaties tegen een goede prijs te huren. Wij bieden jou een hoog rendement op jouw geïnvesteerde vermogen. Ook zijn wij bereid om geschikte locaties te kopen indien jij jouw investering wilt omzetten naar vermogen. Beschik jij over een geschikte locatie en wil jij deze verhuren of verkopen? Lees dan verder.

 

Franchise, verkoop en verhuur

Wij zoeken ondernemers die willen samenwerken via franchising waarbij jij de regie houdt, en wij zorgen dat jij een zorg minder hebt door middel van altijd scherpe inkoopprijzen op de brandstof, een uniek loyaliteitsprogramma en diverse marketingtools waardoor jij meer omzet haalt uit jouw station. Ook zoeken wij geschikte locaties, door het hele land, voor eigen exploitatie via huur of koop.

Ik wil meer informatie

 

 

Tankstation verhuren of verkopen

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers door het hele land die willen samenwerken. Jouw tankstation verhuren aan TanQyou levert een hoog rendement en een hoop voordelen op. Lees hier meer over het verhuren van jouw tankstation. 

Heb jij als ondernemer plannen om jouw tankstation te verkopen? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Lees hier meer over het verkopen van jouw tankstation. Wil je graag met ons een bakje koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op

 

text-center
Voertuigen L
Voertuigen R

Zakelijke klant worden?