Tankstation verhuren

Ben jij eigenaar van een tankstation en wil je deze graag verhuren? Dan zit je bij ons goed. Om landelijke dekking te creëren zoeken we geschikte locaties door het hele land. Wij zijn bereid deze locaties tegen een goede prijs te huren.

Tankstation-verhuren

TanQyou station

Tankstation verhuren

  • Hoog rendement
  • Unieke innovatieve tank formule
  • Diverse mogelijkheden op marketinggebied
  • Ook mogelijkheid tot franchise of verkoop
Neem contact op
 

Tankproces

Innovatieve tankformule

TanQyou is een nieuwe onbemande tankstation formule waarbij nieuwe technieken, een frisse uitstraling en gebruiksvriendelijke gemakken worden toegepast. Hierdoor heeft de formule een onderscheidend vermogen op deze normaal traditionele markt. Daarnaast is TanQyou zeer actief via social media. Ons concept is zeer geschikt voor dergelijke marketingkanalen. Per locatie hebben wij gemiddeld duizend Facebookfans waarmee we een band opbouwen.

Neem contact op
 

Prijzenpot

Prijzenpot

Bij TanQyou tanken klanten niet alleen tegen een scherpe prijs, ze maken met iedere getankte liter ook nog eens kans op een periodieke prijzenpot. Per station, maken de klanten periodiek kans op een fantastische prijzenpot zoals een auto, flatscreen of één van de andere geweldige prijzen.

Neem contact op
 

TanQyou station

Franchising of verhuren?

Behalve partijen die hun tankstation willen verhuren of verkopen zijn wij ook op zoek naar ondernemers die willen samenwerken via franchising. Hierbij houd jij de regie en zorgen wij dat je een zorg minder hebt door middel van scherpe inkoopprijzen op de brandstof, een uniek loyaliteitsprogramma en diverse marketingtools waardoor jij meer omzet haalt uit jouw station.

Neem contact op
 
text-center
Voertuigen L
Voertuigen R

Zakelijke klant worden?