Tankstation verhuren

Ben jij eigenaar van een tankstation en wil je deze graag verhuren? Dan zit je bij ons goed. Om landelijke dekking te creëren zoeken we geschikte locaties door het hele land. Wij zijn bereid deze locaties tegen een goede prijs te huren.

tankstation

Tankstation verhuren tegen een hoog rendement

Het verhuren van jouw station aan TanQyou moet voor iedereen interessant zijn. Daarom bieden we jou een hoog rendement op jouw geïnvesteerde vermogen in het tankstation. Ook zijn wij bereid om tankstations te kopen.
 

Franchising of tankstation verhuren?

Behalve partijen die hun tankstation willen verhuren of verkopen zijn wij ook op zoek naar ondernemers die willen samenwerken via franchising. Hierbij houd jij de regie en zorgen wij dat je een zorg minder hebt door middel van scherpe inkoopprijzen op de brandstof, een uniek loyaliteitsprogramma en diverse marketingtools waardoor jij meer omzet haalt uit jouw station.
 

Tankstation verhuren aan een innovatieve tank formule

TanQyou is een nieuwe onbemande tankstation formule waarbij nieuwe technieken, een frisse uitstraling en gebruiksvriendelijke gemakken worden toegepast. Hierdoor heeft de formule een onderscheidend vermogen op deze normaal traditionele markt. Daarnaast is TanQyou zeer actief via social media. Ons concept is zeer geschikt voor dergelijke marketingkanalen. Per locatie hebben wij gemiddeld duizend Facebookfans waarmee we een band opbouwen.
 

Prijzen winnen bij jouw tankstation

Bij TanQyou tank je niet alleen tegen een ontzettend scherpe prijs, je maakt met iedere getankte liter ook nog eens kans op een periodieke prijzenpot. Per station, maak je periodiek kans op een fantastische prijzen pot. Het kan zomaar zo zijn dat je bij ons winnaar wordt van een auto, flatscreen of één van de andere geweldige prijzen.

Interesse in het verhuren van een tankstation? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Voertuigen L
Voertuigen R

Zakelijke klant worden?