Meer dan alleen tanken

Wanneer je je registreert als My TanQyou gebruiker profiteer je van een hoop voordelen. Het My TanQyou platform biedt je inzicht in al je tank- en parkeertransacties en facturen, geeft je een melding wanneer het tijd is voor de APK en geeft een overzicht van de prijzen die je kunt winnen door te tanken.

mobiliteit

tankstations

Tanken

De hoge brandstofprijzen in Nederland maken het tanken voor veel consumenten meer tot een last dan een lust. Daarom willen we bij TanQyou het tanken weer leuker maken. Dit doen we door prijzen te verloten, korting te bieden op je tankbeurt, en je de mogelijkheid te geven je brandstofadministratie online in te zien. Wanneer je je gratis registreert als My TanQyou gebruiker kun je profiteren van deze voordelen. In het TanQyou platform zie je gemakkelijk een overzicht van al je tankbeurten. Rijd je voor de baas? Dan kun je eenvoudig al je tankbeurten declareren. Op die manier zijn bonnetjes niet langer nodig. 
 

Meer over tanken
 

EV laden

EV-laden

Altijd en overal laden tegen het beste tarief. Volledige transparantie in aanbieders en laad aanbod. Ideaal voor de hybride rijder en binnenkort kun je met TanQyou Prime zelfs een laadpaal reserveren.

  • Veilig, makkelijk en snel afrekenen met de MobilityCard
  • Een factuur met alle laadacties per bedrijfsauto
  • Meer dan 200.000 laadlocaties in Europa
Word EV-Charge tester
 

parkeren

Parkeren

Bij TanQyou willen we er voor zorgen dat je nooit teveel betaalt met parkeren. Daarom parkeer je met onze TanQyou Park app tegen het laagste tarief van Nederland, slechts 20 cent per transactie. In de TanQyou Park app stel je ook gemakkelijk een automatische eindtijd in. Heb je meerdere auto's? Dan kun je kosteloos meerdere kentekens aan jouw account toevoegen.

Daarnaast biedt het TanQyou platform de mogelijkheid om jouw rijbewijs, paspoort en/of identiteitskaart te uploaden zodat je deze altijd bij de hand hebt. Rijd je in een auto van de baas of ben je een zakelijke gebruiker? Dan declareer je eenvoudig en snel al je transacties in de TanQyou Park app.

Meer over parkeren
 

Rittenregistratie

Rittenregistratie

Wanneer je je als My TanQyou gebruiker registreert kun je gebruik maken van de rittenregistratie. Onze rittenregistratie geeft je een inzicht in al je gereden ritten. Hierbij kun je zelf de categorie instellen, of je rit nou privé of zakelijk is, dit stel je gemakkelijk per rit in. In de rittenregistratie voeg je ook eenvoudig een notitie toe aan een gereden rit, en stel je de begin- en eind kilometerstand in. 
 

Meer over rittenregistratie
 

Vroomm

Vroomm

TanQyou heeft haar eigen deelauto’s op de markt gebracht. Een deelauto concept, volledig gesynchroniseerd met het My TanQyou platform. Op dit moment bevindt TanQyou Vroomm zich in een pilotfase en is enkel beschikbaar voor een selecte groep My TanQyou gebruikers. In de loop van dit jaar zullen de TanQyou Vroomm auto’s ook met de rest van Nederland gedeeld worden.
Meer over Vroomm

 
OV

OV

(Coming soon)
De trein of bus pakken was nog nooit zo simpel. Geen gedoe met OV-kaarten maar gewoon inchecken met je TanQyou app en je vindt je reis terug op je overzichtelijke maandfactuur.

 
text-center
Dashboard L
Dashboard R

Deelnemen aan de mobiliteit van de toekomst?