Transferium Marsum behoort tot beste mobiliteitshubs in Nederland! 

Geplaatst op

JH

Amsterdam, 2 november 2023 - TanQyou wint met Transferium Marsum de derde plek in de strijd om de ‘Meest Duurzame Mobiliteitshub' tijdens het Nationaal Verkeerskundecongres op 2 november.

 

De hub visie van TanQyou voor het transferium in Marsum in combinatie met wijkhubs in Stiens, Berlikum en Sint Annaparochie werd in oktober door het kennisplatform CROW, in samenwerking met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, uit in totaal 10 inzendingen geselecteerd als een van de drie finalisten om de titel ‘Meest Duurzame Mobiliteitshub’. 


 

Oprichter van TanQyou, Jan Harmen Akkerman, en directeur Marja Versleijen woonden samen het Nationaal Verkeerskundecongres bij. Marja staat sinds kort aan het roer van de scale-up in Franeker, waar een gedreven team zich elke dag bezig houdt met het verduurzamen van mobiliteit. 

‘De jury was gecharmeerd van de wijze waarop een commerciële partij de invulling zoekt in een publiek private samenwerking. We zijn super trots dat we het beste commerciële initiatief van Nederland zijn, volledig privaat gefinancierd', aldus Jan Harmen Akkerman na het in ontvangst nemen van de prijs.