Bij TanQyou maak je kans op mooie prijzen

Per station wordt periodiek een spectaculaire prijzenpot verloot. Elke liter brandstof, dat bij ons wordt getankt, is goed voor 1 lot. Aan het eind van de periode worden, onder notarieel toezicht, de prijzenpotten verloot.

prijzenpot

Nu in de prijzenpot!

 

Prijzenpot Espressomachine

 

In de maand juni geeft TanQyou weer fantastische prijzen weg!
Wij stappen pas echt lekker de auto in na een lekkere kop koffie, jij toch ook?

Jij maakt bij elke liter die je tankt bij één van onze TanQyou stations kans op een Barista Express Espresso Machine!

Lekker kopje koffie!

Deze prachtige espressomachine heeft het allemaal; van koffieboon naar espresso in minder dan een minuut. Liever een lekkere latte of cappuccino? Maak met behulp van de krachtige stoompijpjes op het apparaat een zijdezachte micro schuimlaag.  
De Barista Express voorziet jou van een perfecte espresso zodat jij je dag goed kan beginnen.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op deze fantastische prijs hoef je alleen maar te tanken bij TanQyou. Bij elke liter die je tankt bij één van onze TanQyou stations ontvang je een lot in de prijzenpot. Maak snel en eenvoudig je account aan en doe mee! Kijk voor meer uitleg onderaan deze pagina.
 

Vorige periode in de prijzenpot

 

Prijzenpot

 

In de maand mei heeft TanQyou een fantastische actie voor alle klanten: wij geven Nationale Tuinbonnen weg! 🌷 Dit betekent dat je kans maakt op een cadeaubon waarmee je bij meer dan 150 winkels kunt shoppen voor een lentesfeer voor zowel binnen als buiten. 🌤

De prijs

De Nationale Tuinbonnen zijn te besteden bij een groot aantal winkels, zowel online als in fysieke winkels. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij verschillende tuincentra en bloemenzaken. En met meer dan 150 inleverpunten door het hele land, is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt waar je jouw Nationale Tuinbon kunt besteden. 🛍

Wat moet je hiervoor doen?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze fantastische prijs is tanken bij TanQyou. Bij elke liter die je tankt bij één van onze TanQyou stations ontvang je één lot in de prijzenpot. Bekijk de onderstaande uitleg, maak je persoonlijke account aan en doe mee.

Dus waar wacht je nog op? Tank in de maand mei bij TanQyou en maak kans op één van de Nationale Tuinbonnen. En als je alvast wat inspiratie wilt opdoen voor de winkels bij jou in de buurt waar je de bon kunt besteden, kun je terecht op de website van Nationale Tuinbon. 🌸

Bekijk of jij gewonnen hebt in de My TanQyou app!

Zo speel je mee!

1

Maak een My TanQyou account

Via my.tanqyou.com of de My TanQyou app
2

Voeg een voertuig toe

Vul het kenteken van je auto in in je My TanQyou account
3

Bevestig voertuig aan de pomp

Voer de verificatie code uit je account in op de pomp
4

Speel mee met de prijzenpot!

Elke getankte liter is een lot in de prijzenpot
5

Maak kans op prijzen

Elke periode verloten wij waanzinnige prijzen

Meespelen met de prijzenpot

Per station wordt periodiek een spectaculaire prijzenpot verloot. Elke liter brandstof die jij bij ons tankt, is goed voor 1 lot. Aan het eind van de periode worden, onder notarieel toezicht, de prijzenpotten verloot.
 

Wat moet je hiervoor doen?Prijzenpot

Registreer je bij een TanQyou tankstation of maak een persoonlijk account aan.
Maak je account aan met een actief e-mailadres en koppel je kenteken.

Laat je e-mailadres achter
Tijdens het registreren wordt gevraagd naar jouw e-mailadres, zodat de persoonlijk gespaarde punten aan dat e-mailadres worden gekoppeld.


Vergeet niet je profiel te bevestigen!
Om direct mee te kunnen doen voor unieke prijzen zul jij je profiel nog moeten bevestigen via het opgegeven e-mailadres. Een account dat aangemaakt is op de website zal bevestigd moeten worden bij de pomp. Dit doe je door jouw persoonlijke pincode daar in te vullen (op de pomp).

 

Kortingsdagen!

 

Kom voordelig tanken bij een TanQyou bij jou in de buurt en maak met iedere liter die je tankt op onze stations kans op de periodieke prijzenpot. Op onze kortingsdagen tank je voor ons speciale tarief van maar liefst 20 cent korting* per liter. 

*Korting berekend op landelijke adviesprijs

 

 • Zwaagwesteinde
 • Leeuwarden
 • Burgum
 • Bergen op Zoom
 • Heerlen
 • Appelscha
 • Schinnen
 • Sint Annaparochie
 • Delfzijl
 • Nieuwehorne
 • Opeinde
 • Putten
   

 

Kijk op ons tankstation voor de specifieke kortingsdagen. 

KortingsweeQend

Ieder weekend tegen de laagste prijs tanken? Tank dan tijdens de kortingsweekenden met waanzinnige korting op de volgende locaties:

 • Landgraaf
   
 • Grijpskerk
text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?