Bij TanQyou maak je kans op mooie prijzen

Per station wordt periodiek een spectaculaire prijzenpot verloot. Elke liter brandstof, dat bij ons wordt getankt, is goed voor 1 lot. Aan het eind van de periode worden, onder notarieel toezicht, de prijzenpotten verloot.

prijzenpot

Nu in de prijzenpot!

 

Prijzenpot

 

Het is altijd weer een verrassing.. wat zit er deze keer in de TanQyou prijzenpot? 
We hebben weer een geweldige prijs te verloten, namelijk een cadeaubon ter waarde van €150,00 voor een overnachting via Airbnb.nl!

Met een cadeaubon van Airbnb.nl kun je overal naartoe, via het platform kun je namelijk een logeeradres op elke gewenste bestemming uitkiezen. Of je nu een weekendje wil gaan fietsen door de Limburgse heuvels of wil gaan shoppen in hartje Londen, het kan allemaal met de cadeaubon van Airbnb.nl.

Wat moet je hiervoor doen?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze fantastische prijs is tanken bij TanQyou. Bij elke liter die je tankt bij één van onze TanQyou stations ontvang je één lot in de prijzenpot. Bekijk de onderstaande uitleg, maak je persoonlijke account aan en doe mee.

Vorige periode in de prijzenpot!

 

Prijzenpot

 

De zomer is het perfecte seizoen om lekker te fietsen en van de buitenlucht te genieten. Daarom geven wij deze maand fantastische fietsen weg!

Win de BIMAS Transporter


Bij TanQyou geven we niet zomaar een prijs weg, we geven onze winnaars een kans op avontuur en plezier - een gloednieuwe fiets! De Bimas Transporter is stevig en kan dus tegen een stootje, is geschikt om te beladen met je zware boodschappen en is het perfecte vervoersmiddel om mee naar je werk of naar school te fietsen.

Of je nu naar je werk fietst, samen met vrienden nieuwe routes ontdekt of gewoon een ontspannen ritje maakt, een fiets brengt plezier, gezondheid en avontuur in je leven. Tank in de maanden juli en augustus bij TanQyou en maak kans op deze geweldige prijs - een fiets die je uitnodigt om de wereld te verkennen en mooie herinneringen te creëren.

Wat moet je hiervoor doen?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze fantastische prijs is tanken bij TanQyou. Bij elke liter die je tankt bij één van onze TanQyou stations ontvang je één lot in de prijzenpot. Bekijk de onderstaande uitleg, maak je persoonlijke account aan en doe mee.

Zo speel je mee!

1

Maak een My TanQyou account

Via my.tanqyou.com of de My TanQyou app
2

Voeg een voertuig toe

Vul het kenteken van je auto in in je My TanQyou account
3

Bevestig voertuig aan de pomp

Voer de verificatie code uit je account in op de pomp
4

Speel mee met de prijzenpot!

Elke getankte liter is een lot in de prijzenpot
5

Maak kans op prijzen

Elke periode verloten wij waanzinnige prijzen

Meespelen met de prijzenpot

Per station wordt periodiek een spectaculaire prijzenpot verloot. Elke liter brandstof die jij bij ons tankt, is goed voor 1 lot. Aan het eind van de periode worden, onder notarieel toezicht, de prijzenpotten verloot.
 

Wat moet je hiervoor doen?Prijzenpot

Registreer je bij een TanQyou tankstation of maak een persoonlijk account aan.
Maak je account aan met een actief e-mailadres en koppel je kenteken.

Laat je e-mailadres achter
Tijdens het registreren wordt gevraagd naar jouw e-mailadres, zodat de persoonlijk gespaarde punten aan dat e-mailadres worden gekoppeld.


Vergeet niet je profiel te bevestigen!
Om direct mee te kunnen doen voor unieke prijzen zul jij je profiel nog moeten bevestigen via het opgegeven e-mailadres. Een account dat aangemaakt is op de website zal bevestigd moeten worden bij de pomp. Dit doe je door jouw persoonlijke pincode daar in te vullen (op de pomp).

 

Kortingsdagen!

 

Kom voordelig tanken bij een TanQyou tankstation bij jou in de buurt en maak met iedere liter die je tankt kans op de periodieke prijzenpot. Op onze kortingsdagen tank je voor ons speciale tarief van maar liefst 20 cent korting* per liter. 

*Korting berekend op landelijke adviesprijs

 

 • Zwaagwesteinde
 • Leeuwarden
 • Burgum
 • Bergen op Zoom
 • Heerlen
 • Appelscha
 • Schinnen
 • Sint Annaparochie
 • Delfzijl
 • Nieuwehorne
 • Opeinde
 • Putten
   

 

Kijk bij ons tankstation voor de specifieke kortingsdagen. 

KortingsweeQend

Ieder weekend tegen de laagste prijs tanken? Tank dan tijdens de kortingsweekenden met waanzinnige korting op de volgende locaties:

 • Landgraaf
   
 • Grijpskerk
text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?