Bij TanQyou maak je kans op mooie prijzen

Per station wordt periodiek een spectaculaire prijzenpot verloot. Elke liter brandstof, dat bij ons wordt getankt, is goed voor 1 lot. Aan het eind van de periode worden, onder notarieel toezicht, de prijzenpotten verloot.

prijzenpot
Prijzenpot

 

Nu in de prijzenpot

Deze periode bestaat de prijzenpot weer uit een fantastische prijs! Bij elke liter brandstof die je bij ons tankt, maak je kans op geweldige prijzen. En deze winterperiode hebben we iets extra speciaals voor je: wij geven namelijk cadeaubonnen ter waarde van 100 euro weg, om een tijdschrift abonnement naar keuze af te sluiten.

De prijs

Een tijdschriftabonnement is niet alleen een handige manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends, het is ook een heerlijke manier om de winter door te komen. Je kunt lekker onderuitzakken met een dekentje en verdwalen in verhalen, reportages en nieuwe ideeën.

Of je nou houdt van mode, koken, reizen, beauty of iets anders, er is voor iedereen een geschikt tijdschrift te vinden. Wil jij alvast kijken naar alle magazines waaruit je kunt kiezen? Bezoek dan www.bladcadeau.nl.

Wat moet je hiervoor doen?

Dus waar wacht je nog op? Tank nu bij TanQyou en maak kans op deze fantastische prijs. Wie weet lees jij binnenkort je favoriete tijdschrift in de comfortabele omgeving van je eigen huis! Bekijk de onderstaande uitleg, maak je persoonlijke account aan en doe mee.

Zo speel je mee!

1

Maak een My TanQyou account

Via my.tanqyou.com of de My TanQyou app
2

Voeg een voertuig toe

Vul het kenteken van je auto in in je My TanQyou account
3

Bevestig voertuig aan de pomp

Voer de verificatie code uit je account in op de pomp
4

Speel mee met de prijzenpot!

Elke getankte liter is een lot in de prijzenpot
5

Maak kans op prijzen

Elke periode verloten wij waanzinnige prijzen

Meespelen met de prijzenpot

Per station wordt periodiek een spectaculaire prijzenpot verloot. Elke liter brandstof die jij bij ons tankt, is goed voor 1 lot. Aan het eind van de periode worden, onder notarieel toezicht, de prijzenpotten verloot.
 

Wat moet je hiervoor doen?Prijzenpot

Registreer je bij een TanQyou tankstation of maak een persoonlijk account aan.
Maak je account aan met een actief e-mailadres en koppel je kenteken.

Laat je e-mailadres achter
Tijdens het registreren wordt gevraagd naar jouw e-mailadres, zodat de persoonlijk gespaarde punten aan dat e-mailadres worden gekoppeld.


Vergeet niet je profiel te bevestigen!
Om direct mee te kunnen doen voor unieke prijzen zul jij je profiel nog moeten bevestigen via het opgegeven e-mailadres. Een account dat aangemaakt is op de website zal bevestigd moeten worden bij de pomp. Dit doe je door jouw persoonlijke pincode daar in te vullen (op de pomp).

 

Kortingsdagen!

 

Kom voordelig tanken bij een TanQyou bij jou in de buurt en maak met iedere liter die je tankt op onze stations kans op de periodieke prijzenpot. Op onze kortingsdagen tank je voor ons speciale tarief van maar liefst 20 cent korting* per liter. 

*Korting berekend op landelijke adviesprijs

 

 • Zwaagwesteinde
 • Leeuwarden
 • Burgum
 • Bergen op Zoom
 • Heerlen
 • Appelscha
 • Schinnen
 • Sint Annaparochie
 • Delfzijl
 • Nieuwehorne
 • Opeinde
 • Putten
   

 

Kijk op ons tankstation voor de specifieke kortingsdagen. 

KortingsweeQend

Ieder weekend tegen de laagste prijs tanken? Tank dan tijdens de kortingsweekenden met waanzinnige korting op de volgende locaties:

 • Landgraaf
   
 • Grijpskerk
text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?