Een afspraak vroegtijdig afbreken, omdat je parkeertijd bijna afloopt? Aan het eind van de maand de parkeerbonnetjes kwijt die al bij de boekhouder hadden moeten liggen? Geen parkeerstress meer. Parkeer nu ook zakelijk met TanQyou Park!

Voorkom gedoe bij de parkeerautomaat en gebruik bij het parkeren nu TanQyou Park. Met de TanQyou Park app ben je er bovendien zeker van dat je nooit teveel* betaalt voor parkeren.

*€ 0,20 per transactie of € 1,50 per maand (abonnement) naast de geldende parkeerkosten.

Parkeren app mock up
Parkeren via TanQyou Park

Zakelijk parkeren voor wagenparkbeheer

Heb je meerdere auto’s of beheer je een wagenpark? Met TanQyou Fleetmanager maak je het beheren van de mobiliteitskosten van het wagenpark overzichtelijk. Jij of je medewerkers kunnen met één druk op de knop een parkeeractie declareren en met de financiële administratie of de boekhouder delen. 

Met TanQyou Fleetmanager heb je onder andere een volledig overzicht van alle parkeeracties van alle voertuigen binnen het wagenpark en dit kan gecombineerd worden met rittenregistratie en brandstofverbruikoverzicht.

Meer informatie over onze Fleetmanager

TanQyou Park

Download TanQyou Park voor Android of iOs.

Nooit meer teveel betalen met de goedkoopste parkeer app van Nederland: TanQyou Park. Jij of je medewerker kan eenvoudig een parkeeractie starten die hierna terug te zien is in het transactieoverzicht van TanQyou Fleetmanager.

De mogelijkheden van zakelijk parkeren voor jouw bedrijf

Wij bespreken graag deze en meerdere mogelijkheden voor de inzet van TanQyou Park voor de groei van jouw bedrijf. Geïnteresseerd? Bel ons op 088 – 10 09 800 of laat het weten via ons contactformulier

Weten waar je TanQyou Park kunt gebruiken? Bekijk het overzicht.

Kom je er niet uit?

Naar het servicecenter
info@tanqyou.com
Tel:088 100 9800

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat