Voordelig zakelijk parkeren met TanQyou Park

Ondervind ook zakelijk geen parkeerstress meer. Parkeer zakelijk met TanQyou Park!

Zakelijk parkeren met TanQyou park

Parkeerapp

Zakelijk parkeren

Een afspraak vroegtijdig afbreken, omdat je parkeertijd bijna afloopt? Aan het eind van de maand de parkeerbonnetjes kwijt die al bij de boekhouder hadden moeten liggen? Juist daarom parkeer je zakelijk met TanQyou Park.

Voorkom gedoe bij de parkeerautomaat en gebruik bij het parkeren nu TanQyou Park. Met de TanQyou Park app ben je er bovendien zeker van dat je nooit teveel* betaalt voor parkeren.

 

Zakelijk parkeren aanvragen

Ben je al klant bij TanQyou dan hoef je enkel de parkeer app te downloaden in jouw app store en de betaalmethode op automatische incasso zetten. Wanneer je niet bekend bent met een dienst van TanQyou dan kan je je registreren na het downloaden via de app of via my.tanqyou.com.

Appstore Playstore

TanQyou parkeren app

Voordelen zakelijk parkeren

Parkeer nu ook zakelijk met de goedkoopste parkeer app van Nederland.

  • Download de TanQyou Park app gratis
  • Parkeer tegen het laagste tarief*
  • Te gebruiken in 100+ gemeentes
  • Overzichtelijk voor wagenparkbeheer
  • Eenvoudig parkeertransacties declareren

*€ 0,20 per transactie of € 1,50 per maand (abonnement) naast de geldende parkeerkosten.

Declaratie

Declareren zakelijke parkeer kosten

Met TanQyou Fleetmanager maak je het beheren van de mobiliteitskosten van het wagenpark overzichtelijk. Jij of je medewerkers kunnen met één druk op de knop een parkeeractie declareren en met de financiële administratie of de boekhouder delen.

park

Waar kun je zakelijk parkeren?

Ben je geïnteresseerd in een specifieke gemeente en wil je kijken of de app ook in deze gemeente wordt geaccepteerd? Bekijk in ons overzicht waarop je erg gemakkelijk kunt zien in welke gemeenten jij zakelijk kunt parkeren met de TanQyou Park app.

Inmiddels kan je in meer dan 150 gemeentes zakelijke parkeren met de parkeer app van TanQyou gebruiken maken. Zo kan je gemakkelijk en snel betalen voor jouw parkeerplek in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Tilburg en nog veel meer grote steden in Nederland.

Maar ook in de middelgrote en kleinere gemeenten zoals Assen, Diemen, Veere of Kerkrade kan je gemakkelijk en voordelig parkeren met TanQyou Park.

Bekijk het parkeeroverzicht

De mogelijkheden van zakelijk parkeren

Combineer zakelijk parkeren met rittenregistratie en brandstofverbruik en vraag TanQyou Fleetmanager aan. Zo heb je een volledig overzicht van alle mobiliteitskosten en kun je jouw wagenpark efficiënter inzetten. Daarnaast kun je met het TanQyou platform mobiliteitsplatform inzicht in krijgen in al je tank- en parkeertransacties en facturen.

Wij bespreken graag deze en meerdere mogelijkheden voor de inzet van TanQyou Park voor de groei van jouw bedrijf. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

text-center
parkeren
parkeren

Eenvoudig tegen het laagste tarief zakelijk parkeren?