Parkeer nu ook zakelijk met de goedkoopste parkeer app van Nederland. Download de TanQyou Park app gratis en parkeer tegen het laagste tarief!

   

*€ 0,20 per transactie of € 1,50 per maand (abonnement) naast de geldende parkeerkosten.

Geen parkeerstress meer! Parkeer met TanQyou Park

Een afspraak vroegtijdig afbreken, omdat je parkeertijd bijna afloopt? Aan het eind van de maand de parkeerbonnetjes kwijt die al bij de boekhouder hadden moeten liggen?
Voorkom gedoe bij de parkeerautomaat en gebruik bij het parkeren nu TanQyou Park. Met de TanQyou Park app ben je er bovendien zeker van dat je nooit te veel betaalt voor parkeren.

Parkeren app mock up

Zakelijk parkeren voor wagenparkbeheer

Heb je meerdere auto’s of beheer je een wagenpark? Dan kun je kosteloos meerdere kentekens aan het account toevoegen. Bovendien heb je een volledig overzicht van alle parkeeracties van alle voertuigen binnen het wagenpark en kan dit gecombineerd worden met rittenregistratie en brandstofverbruik.

Daarnaast kun je met één druk op de knop jouw parkeeractie declareren en één of meerdere transacties direct naar jouw boekhouder mailen.

Weten waar je TanQyou Park kunt gebruiken? Bekijk het overzicht.

De mogelijkheden van TanQyou Park voor jouw bedrijf

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor de inzet van TanQyou Park voor de groei van jouw bedrijf. Geïnteresseerd? Bel ons op 088 – 10 09 800 of laat het weten via ons contactformulier. Wij nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Geheel vrijblijvend!

Neem direct contact met ons op

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat