parkeerapps vergelijken

Omdat er veel parkeerapp aanbieders zijn, is het vergelijken tussen de apps vaak lastig. Wij helpen je een handje op weg en vergelijken TanQyou Park, de parkeerapp van TanQyou, met de vijf bekendste parkeerapp aanbieders.

parkeerapp vergelijken

 

parkeerapp

Parkeerapps vergelijken

Maak jij al gebruik van een parkeerapp? Parkeren met een app is steeds populairder en wij snappen wel waarom. Waar je vroeger in de kou of regen op zoek moest naar de parkeerautomaat, is parkeren nu in een mum van tijd geregeld vanuit je auto. Daarnaast betaal je bij mobiel parkeren per minuut en betaal je dus nooit meer teveel parkeergeld. Parkeer je via een parkeerapp, dan ziet de parkeerwachter wanneer hij je kenteken scant dat er is betaald voor de parkeerplaats.

Appstore Playstore

 

Parkeerapp vergelijken overzicht

  TanQyou Parkmobile Yellowbrick Easypark Flitsmeister ANWB onderweg
Transactiekosten per parkeeractie  €0,20  €0,30  €0,34  €0,25  €0,25  €0,28

Verplichte maandelijkse kosten bij gebruik van de app

 €0,-  €0,-  €0,-  €0,-  €0,-  €0,-

Kosten abonnement onbeperkt parkeren 

 €1,50 p.m.  €2,50 p.m.  €3,00 p.m.  €1,99 N.v.t.  €2,38
Vanaf hoeveel parkeeracties is het abonnement voordeliger?  8  9  9  8  0  9
Registratiekosten  €0,-  €0,-  €5,00  €0,-  €0,-  €0,-
Kosten kentekens toevoegen

 €0,-

 €1,00

 €0,-

 €0,-

 €0,-

 €2,50
Betaalmethode Automatische incasso, Tikkie, Payconic Automatische incasso, Creditcard Automatische incasso, Creditcard Creditcard, PayPal Automatische incasso, Creditcard Automatische Incasso, Creditcard

TanQyou Parkeerapp

TanQyou parkeerapp

Met de TanQyou Park app betaal je de laagste transactiekosten per parkeeractie, namelijk €0,20. Je betaalt geen registratiekosten en betaalt ook niet voor het toevoegen van kentekens. Parkeer je vaker dan acht keer per maand, dan is een abonnement van €1,50 per maand voordeliger. Hiermee parkeer je onbeperkt en betaal je geen transactiekosten meer. Betalen met de TanQyou Park app kan via automatische incasso, Payconic en zelfs via een tikkie. De app is simpel in gebruik. Bij het openen wordt automatisch de parkeerzone gedetecteerd waar je op dat moment staat. Handmatig een parkeerzone opzoeken kan ook. Wil je de parkeeractie stoppen, dan doe je dat eenvoudig door op de rode stop knop te drukken. Met het My TanQyou platform heb je naast al je parkeertransacties ook snel inzicht in de transacties via je TanQyou laadpas of tankpas. 


 

 

parkeerapp

Parkmobile parkeerapp vergeleken

Bij Parkmobile ben je per parkeeractie €0,30 aan transactiekosten kwijt. Vanaf negen parkeeracties per maand is een abonnement voordeliger. Hiervoor betaal je €2,50 per maand. Ook Parkmobile rekent geen registratiekosten. Voor het toevoegen van kentekens wordt er €1,00 berekend. Betalen via deze app kan via automatische incasso of met een creditcard. Betaal je met je creditcard, dan geldt er wel een toeslag van 3%. De werking van de Parkmobile app is eenvoudig. Je parkeerzone wordt automatisch herkend en ben je klaar, dan stop je de transactie met een druk op de knop. Ook is het mogelijk om herinneringen te ontvangen over je lopende parkeersessie. Dit kan via e-mail, pushberichten of een sms-bericht. Voor een sms betaal je wel €0,25 per bericht.   

Yellowbrick

Yellowbrick parkeerapp vergeleken

Bij Yellowbrick betaal je met €0,34 per parkeeractie de hoogste transactiekosten. Parkeer je meer dan negen keer per maand, dan is het bij deze aanbieder voordeliger om een abonnement te nemen. Voor dit abonnement betaal je €3,00 per maand. Voor het toevoegen van extra kentekens worden door Yellowbrick geen kosten berekend. Wel ben je €5,00 kwijt aan registratiekosten. Vergeleken met de andere aanbieders is dit het hoogste bedrag. Betalen kan bij Yellowbrick via automatische incasso of een creditcard. Een herinnering over een lopende parkeeractie kan je alleen via sms ontvangen. Hiervoor betaal je €0,35 per bericht. 

 

Easypark

Easypark parkeerapp vergeleken

Bij Easypark betaal je per parkeersessie €0,25 aan transactiekosten. Wil je onbeperkt kunnen parkeren, dan kan dat met een abonnement van €1,99 per maand. Wanneer je gemiddeld meer dan acht keer per maand parkeert, dan ben je met dit abonnement goedkoper uit. Parkeer je met de Easypark app, dan is het instellen van een eindtijd verplicht. Een parkeeractie eerder stoppen is wel mogelijk. Wil je een herinnering, dan kan je deze een kwartier voor het einde van je parkeersessie ontvangen per sms. Betalen kan bij Easypark alleen via een creditcard en Paypal. 

Flitsmeister

Flitsmeister parkeerapp vergeleken

Bij Flitsmeister betaal je, net als bij Easypark, €0,25 aan transactiekosten per parkeeractie. Er worden bij deze app geen registratiekosten in rekening gebracht en ook het toevoegen van extra kentekens is kosteloos. Groot verschil tussen Flitsmeister en de andere aanbieders is dat het is bij Flitsmeister niet mogelijk is om voor een abonnement te kiezen waarmee je onbeperkt kan parkeren. Een herinnering ontvangen alleen via een sms, waarbij je €0,15 per bericht betaalt. Betalen via de Flitsmeister app kan op twee manieren: via automatische incasso of met een creditcard. 

 

ANWB parkeerapp

ANWB Onderweg parkeerapp vergeleken

Met de ANWB Onderweg app ben je per parkeeractie een transactiebedrag van €0,28 kwijt. Net als bij Yellowbrick en Parkmobile is het voordeliger om voor een abonnement te kiezen wanneer je gemiddeld meer dan negen keer per maand parkeert. Dit abonnement kost €2,38 per maand. Er worden bij deze aanbieder geen registratiekosten berekend. Wil je meerdere kentekens toevoegen aan je account, dan betaal je €2,50. Dit is, vergeleken met de andere apps, het hoogste bedrag

Beste parkeerapp van Nederland

Van alle vergeleken parkeerapps heeft de TanQyou Park app de beste prijs-kwaliteitverhouding. De app van TanQyou is compleet, zeer eenvoudig te gebruiken en het meest voordelig. Zo betaal je bij ons de laagste transactiekosten per parkeeractie, ben je met ons abonnement van €1,50 het mist kwijt voor onbeperkt parkeren en betaal je nooit extra voor het toevoegen van extra kentekens. Kijk voor meer informatie over parkeren, parkeerlocaties en zakelijk parkeren op onze parkeer app pagina.