Tankstation verkopen

Wil jij je tankstation verkopen? Neem dan contact met ons op. Om landelijke dekking te creëren zoeken we geschikte locaties door het hele land. Graag praten wij met jou verder over de mogelijke verkoop van jouw tankstation.

Tankstation verkopen

Verkoop je tankstation tegen een aantrekkelijke prijs

Wij begrijpen goed dat je na jarenlang investeren in een tankstation een goed resultaat wilt halen bij een verkoop. Het verkopen van een tankstation moet dan ook voor beide partijen interessant zijn. Daarom bieden we jou een hoog rendement op jouw geïnvesteerde vermogen in het tankstation.

Als je nog niet toe bent aan het verkopen van je tankstation, zijn wij ook bereid om tankstations te huren. Beschik jij over een geschikte locatie en wil jij deze verkopen of verhuren? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!

 

Verkopen of verhuren van je tankstation?

Een tankstation verkopen of verhuren kan soms een dilemma zijn. De brandstofmarkt kan op lange termijn wispelturig zijn en daarom wil je misschien snel verkopen. Als je het tankstation wel wilt behouden, maar er geen omkijken naar wilt hebben, dan kan verhuur interessant zijn.
 

Tankstation franchise

TanQyou biedt ook mogelijkheden voor ondernemers die willen samenwerken via franchising. Hierbij houd jij de regie en zorgen wij dat je een zorg minder hebt door middel van scherpe inkoopprijzen op de brandstof, een uniek loyaliteitsprogramma en diverse marketingtools waardoor jij meer omzet haalt uit jouw station.
 

Tankstation verkopen aan een innovatieve tank formule

TanQyou is een nieuwe onbemande tankstation formule waarbij nieuwe technieken, een frisse uitstraling en gebruiksvriendelijke gemakken worden toegepast. Hierdoor heeft de formule een onderscheidend vermogen op deze normaal traditionele markt. Daarnaast is TanQyou zeer actief via social media. Ons concept is zeer geschikt voor dergelijke marketingkanalen. Per locatie hebben wij gemiddeld duizend Facebookfans waarmee we een band opbouwen.

Bij TanQyou tank je niet alleen tegen een ontzettend scherpe prijs, je maakt met iedere getankte liter ook nog eens kans op een periodieke prijzenpot. Per station, maak je periodiek kans op een fantastische prijzen pot. Het kan zomaar zo zijn dat je bij ons winnaar wordt van een auto, flatscreen of één van de andere geweldige prijzen.
 

Interesse in het verkopen of verhuren van een tankstation? Neem contact met ons op via onderstaande button.

text-center
text-center
Voertuigen L
Voertuigen R

Zakelijke klant worden?