Parkeren in Amsterdam

Parkeren in Amsterdam

Mobiel parkeren in Amsterdam wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Appstore  Playstore

Mobiel parkeren in Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland is ongekend populair en trekt jaarlijks 5.340.000 toeristen. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van deze wereldstad die nooit slaapt!

Zakelijk parkeren in Amsterdam? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Amsterdam

Amsterdam, Mokum, 020 of Damsko. Deze stad kent evenveel bijnamen als activiteiten die je er kunt ondernemen. Eén dag in onze hoofdstad smaakt naar meer! Bezoek het Rijksmuseum, het van Gogh museum of het Anne Frank Huis.

Ga lekker shoppen in de bekendste winkelstraat van Amsterdam: de Kalverstraat. Iets meer behoefte aan rust in deze grote stad? Breng dan een bezoekje aan het prachtige Vondelpark!

Parkeren-TanQyouBetaald parkeren in Amsterdam

In onze hoofdstad rijden maar liefst meer dan 230.000 auto’s! Door deze enorme hoeveelheid auto’s is een parkeerplek vinden in Amsterdam soms alles behalve gemakkelijk.  Daarom adviseren wij wanneer je van plan bent om naar Amsterdam te gaan, je auto niet in het centrum te parkeren. Wanneer je al buiten de binnenstad bent, merk je dat de tarieven omlaag gaan en het veel gemakkelijker wordt om een plek te vinden.

Ook is er vlakbij het Ei in Amsterdam Noord een pondje dat uitkomt op het centraal station. Hier kost parkeren slechts €1,30 per uur! Het is hierdoor één van de goedkopere plekken om te parkeren in Amsterdam.

Parkeer app Amsterdam

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Amsterdam. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Amsterdam. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Amstelveen, Purmerend, Haarlem of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Appstore  Playstore