Parkeer app Veere

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

 Mobiel parkeren in Veere wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Download appstore  Download playstore

Mobiel parkeren in Veere

Veere is een gemeente op het voormalige eiland Walcheren in Zeeland. Historisch Veere is een plek waar je de geschiedenis letterlijk op straat vindt. De Campveerse Toren is bijvoorbeeld nog een overblijfsel van de vroegere stadsverdediging. Liefhebbers van geschiedenis zullen een bezoek aan de gemeente Veere zeker kunnen waarderen.

Zakelijk parkeren in Veere? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Veere

Veere is vandaag de dag een geliefde toeristenstad aan het Veerse meer. Vroeger lagen er Schepen uit Schotland en nu liggen er jachten in de havens. Het hele jaar door zijn er allerlei evenementen in Veere. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden het ringrijden en sjezenrijden bijwonen. Gek op zoetigheid? Dan kan een bezoekje aan Oma’s Snoepwinkel niet ontbreken. Met keuze uit ruim honderd verschillende soorten Oud-Hollands snoep.

Betaald parkeren in VeereParkeren-TanQyou

In Veere kan je enkel parkeren op de parkeerterreinen. Betaald parkeren geldt op de parkeerterreinen van 1 april tot 31 oktober 2020 van 9:00 en 19:00 uur. Het uurtarief verschilt van €2,00 tot €2,30 per uur. Gratis parkeren kan aan het parkeerterrein aan de Veerseweg tegenover Zorgcentrum Sandenburg.

Goedkoop parkeren in Veere lijkt verleden tijd. Vanaf 1 januari worden de parkeertarieven behoorlijk verhoogd (bron: Omroep Zeeland). Van zo'n €2,30 per uur naar €5,20 per uur!

Met TanQyou Park houd je wel je parkeeracties overzichtelijk en betaal je slechts 20 eurocent per parkeertransactie. Daarnaast is het handig dat je dan op tijd een notificatie krijgt als je parkeersessie nog loopt en deze op tijd uit kunt zetten, voordat de kosten wel heel hoog oplopen! 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Veere

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Alkmaar. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Alkmaar. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Middelburg, Terneuzen, Goes of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore