Parkeer app Groningen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

TanQyou-park-Groningen

Parkeren in Groningen vanaf augustus met de parkeer app

Groningen, de grootste stad uit het noorden. De stad staat bekend als een bruisende studentenstad. Parkeer nu met de TanQyou Park App en geniet van alle gezelligheid op de Grote Markt.

Zakelijk parkeren in Groningen? Lees er hier meer over!

Een grappig weetje is dat de Martinitoren pal naast de Grote Markt staat. Het bijzondere is dat de Martinitoren brand, bliksem en de oorlog heeft overleefd. Als je in Groningen bent is het bezoeken van de 97 meter lange toren een echte aanrader. Je kunt de toren van bijna 300 traptreden beklimmen met als eindresultaat een fantastisch uitzicht. Als je weer eenmaal helemaal beneden bent, kun je genieten van alle gezelligheid op de Grote Markt.

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Groningen

Naast de reguliere parkeergarages en P+R terreinen zijn er ook diverse mogelijkheden voor parkeren op straat. Let wel op: De maximale parkeertijd verschilt per zone. Onze TanQyou Park App geeft automatisch de maximaal mogelijke parkeertijd weer. Groningen staat erom bekend dat de parkeerplekken in de stad schaars zijn. Het is daarom aan te raden om goed te checken waar je kunt parkeren op straat. 
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Groningen 

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Groningen. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Groningen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!