Parkeer app Rotterdam

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Rotterdam

Parkeren rotterdamParkeer app Rotterdam

Met de parkeer app van TanQyou parkeer je makkelijk en snel in Rotterdam. De grootste havenstad van Europa is ongekend populair en trekt jaarlijks 1.3 miljoen toeristen. Bezoek de markthallen voor een culinaire beleving of maak een wandeling over de Erasmusbrug met een prachtig uitzicht over de Maas. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van deze wereldstad!

Parkeren in Rotterdam

Wil je parkeren vlakbij het centrum van Rotterdam? Dan kan dat het goedkoopst in de wijken rondom het centrum. Op de Coolsingel, Blaak en Hofplein kan goedkoop en gemakkelijk geparkeerd worden met TanQyou Park. 

Goedkoop parkeren in Rotterdam

Goedkoop en makkelijk parkeren in Rotterdam kan bij de P+R terreinen rond het centrumgebied van Rotterdam. Hier kun je de auto goedkoop parkeren en daarna gemakkelijk en snel met het OV naar het centrum van Rotterdam. 

Parkeren bij Markthal Rotterdam

Parkeren bij de Markthal? Met TanQyou Park parkeer je goedkoop bij de Markthal. Zowel op straat als in parkeergarages kun je gemakkelijk met de TanQyou Park app parkeren. 

Parkeren bij ParkBee Rotterdam

In heel Nederland zijn ParkBee garages te vinden. ParkBee garages zijn niet-commerciële garages die leegstaande parkeerplekken van bedrijven huren. De tijd dat deze parkeerplekken niet gebruikt worden worden door ParkBee verhuurd aan particulieren. Zo zorgt ParkBee er samen met TanQyou voor dat parkeerplekken altijd gebruikt kunnen worden. In Rotterdam kan er bij de volgende ParkBee locaties geparkeerd worden: