Parkeer app Leiden

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Leiden

Parkeren LeidenParkeren in Leiden

Leiden is een prachtige, historische stad. Met de parkeerapp van TanQyou Park kun je je auto kwijt tijdens een bezoek aan de sleutelstad. Maak een wandeling langs de stadsgrachten en slenter door de smalle steegjes en straatjes van de stad. In deze steegjes en straatjes vind je overal eigenzinnige boetiekjes en hippe eettentjes.

Parkeerzones in Leiden 

Als je wil parkeren in Leiden, zijn er drie verschillende zones rondom het centrum. Zone A ligt midden in het centrum. Hier betaal je €3,20 per uur voor een parkeerplaats. Zone B1 ligt een paar honderd meter buiten het centrum. Hier betaal je €2,50 per uur. Verder buiten het centrum van leiden ligt zone B2. In deze zone betaal je de eerste twee uren €0,10. Vanaf twee uren betaal je hetzelfde tarief als in zone B1. 

Parkeren in het centrum van Leiden

De oude stad Leiden heeft van alles te bieden. Maak mooie wandelingen langs de grachte, stadspoorten, bruggen en molens. Of geniet van het lekkere weer in een bootje over de Leidse grachten. Je auto kun je gemakkelijk en snel in het centrum van Leiden parkeren met de TanQyou Park App. Voor maar €0,20 per parkeertransactie. Parkeer je vaker dan 8 keer per maand met TanQyou Park? Neem dan een abonnement voor maar €1,50 per maand. 

Goedkoop parkeren in Leiden

Leiden is een van de goedkoopste plekken om te bezoeken met de auto. Voor maar €3.20 per uur parkeer je in het hartje van Leiden. Buiten het centrum van Leiden parkeren is nog goedkoper. Daar betaal je €2,50 per uur en loop je een prachtige route van je auto naar het oude stadscentrum. Win-win. 

Parkeren bij ParkBee in Leiden

In heel Nederland zijn ParkBee garages te vinden. ParkBee garages zijn niet-commerciële garages die leegstaande parkeerplekken van bedrijven huren. De tijd dat deze parkeerplekken niet gebruikt worden worden door ParkBee verhuurd aan particulieren. Zo zorgt ParkBee er samen met TanQyou voor dat parkeerplekken altijd gebruikt kunnen worden. In Leiden kan er bij de volgende ParkBee locaties geparkeerd worden: