Parkeer app Kerkrade

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Kerkrade

Parkeren in Kerkrade

De gemeente Kerkrade vindt je in Zuid-Limburg. Kerkrade biedt een bruisend stadshart, een prachtige natuur en cultuur. Zo vindt je er in de Anstelvallei het enige stuwmeer van Nederland!

Zakelijk parkeren in Kerkrade? Lees er hier meer over!

Een weekendje Kerkrade gepland? Dan hoef je je niet te vervelen. In de stad vind je de dierentuin GaiaZOO, waar verschillende werelddelen zijn nagebootst. Ga je met het hele gezin op pad dan kan een bezoekje aan LeisureDome niet ontbreken. Een megabioscoop, Escape Rooms, verschillende restaurants, lasergamen en gamehallen bieden vermaak voor jong en oud. Voor winkelliefhebbers biedt Kerkrade ook een ruim aanbod in winkels. Het centrum bruist, vooral in de zomer worden hier een aantal grote evenementen gehouden.

Parkeerbeleid in KerkradeParkeren-TanQyou

In het centrum van Kerkrade geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag tussen 9:00 en 18:00 maar het eerste uur is altijd gratis. In het directe centrum betaal je €1,50 per uur of een dagtarief van €8. Aan de rand van het centrum betaal je na het eerste uur €1 per uur of een dagtarief van €5.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Kerkrade

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Kerkrade. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Kerkrade. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!