Vrachtauto tankpas

Tanken op rekening, voorzien van een BTW garantie en exporteer eenvoudig je brandstofadministratie naar je boekhoudpakket? Dit alles is mogelijk met de tankpas van TanQyou. Met de tankpas van TanQyou betaal je daarnaast geen maandelijkse kosten, maar enkel je brandstofkosten. 

vrachtauto

Fuelcard

De tankpas voor het transport

Als transporteur ben je waarschijnlijk veel bezig met de administratie rondom je vrachtwagen(s). Met de TanQyou tankpas is dit verleden tijd. Alle tank acties staan met deze tankpas op een wekelijkse of een maandelijkse factuur. Deze gratis tankpas neemt daarmee het probleem van de administratie weg. 

Vraag jouw gratis fuelcard aan
 

Fuelcard

Voordelen tankpas voor trucks

  • Voordelig zakelijk tanken
  • Veilig en makkelijk afrekenen
  • Alle administratie op één overzichtelijke factuur
  • Gratis tankpas (alleen brandstofkosten)
  • Tanken op meer dan 500 tankstations in Nederland
  • Eén factuur met getankte liters per bedrijfsauto
Vraag jouw gratis fuelcard aan
 

Fuelcard

Vrachtwagen tankpas aanvragen

Ben je er inmiddels helemaal zeker van dat de tankpas van TanQyou de beste optie voor jou is? Of wil je de TanQyou tankpas graag eerst een maand lang uitproberen? 

Regisistreer je dan gratis via ons My.TanQyou platform en vul vervolgens de gegevens van jouw onderneming in en geef dan vervolgens aan hoeveel tankpassen jij wilt aanvragen. 

Na je aanvraag hebben wij alleen nog een incasso machtiging nodig. Dit kan je online in ons My.TanQyou platform indienen. Binnen 2 werkdagen zorgen wij ervoor dat de tankpassen bij jou op de deurmat liggen. 

Vraag jouw gratis fuelcard aan