Gratis tankpas

Geen aanschafkosten en ook geen periodieke kosten met de gratis tankpas voor zakelijke klanten. Betaal alleen de brandstofkosten en maak kosteloos gebruik van het mobiliteitsplatform.

Gratis Tankpas

Fuelcard

De voordelen van de gratis tankpas

  • Gratis tankpas 
  • Kosteloos gebruik van het mobiliteitsplatform
  • Alle administratie op één overzichtelijke factuur
  • Tanken op meer dan 450 tankstations in Nederland
  • Eén factuur met getankte liters per bedrijfsauto
  • Betaal alleen de brandstofkosten
Vraag jouw gratis fuelcard aan

 

Fuelcard

De gratis tankpas

Tanken op rekening kan met de gratis tankpas van TanQyou. Met deze gratis tankpas ben je in één klap af van alle administratie rondom tanken. En daar houdt het niet op. De gratis tankpas van TanQyou kun je ook gebruiken bij wasstraten in Nederland. 


Vraag jouw gratis fuelcard aan
 

Fuelcard

Gratis tankpas aanvragen

Ben je er inmiddels helemaal zeker van dat de gratis tankpas van TanQyou de beste optie voor jou is? Of wil je de TanQyou tankpas graag eerst een maand lang uitproberen? 

Registreer je dan gratis via ons My.TanQyou platform en vul vervolgens de gegevens van jouw onderneming in en geef aan hoeveel gratis tankpassen jij wil aanvragen. 

Na je aanvraag hebben wij alleen nog een incasso machtiging nodig. Dit kan je online in ons My.TanQyou platform indienen. Binnen 2 werkdagen zorgen wij ervoor dat de gratis tankpassen bij jou op de deurmat liggen.

Vraag jouw gratis fuelcard aan
 

 

 

Ladenpas-tankpasLaden en Tanken met de Mobilitycard

Iedereen kent natuurlijk onze gratis tankpas, maar met de komst van de elektrische auto’s is dat alleen niet meer voldoende. Daarom hebben we de gratis tankpas en de laadpas voor elektrisch laden samengevoegd tot de TanQyou Mobilitycard.  Met de TanQyou MobilityCard kan je zowel tanken bij jouw tankstations in de buurt als laden bij de dichtstbijzijnde laadpaal. Dit kan omdat onze MobilityCard is voorzien van zowel een magneetstrip als NFC chip. Handig toch!? Vraag jouw gratis fuelcard aan

Rit

TanQyou Rittenregistratie

  • Volledig inzicht in de gereden ritten
  • Kilometerstand bijhouden
  • Optie om notities aan jouw rit toe te voegen
  • Koppel mogelijkheid met TanQyou Fleetmanager, voor jouw wagenparkbeheer
Meer informatie
 

Fuelcard

ZZP tankpas

Als ZZP'er ben je veel tijd kwijt aan de administratie. Hier wil je natuurlijk zo weinig mogelijk mee bezig zijn, zodat je tijd kan besteden aan je core business. Met de gratis tankpas van TanQyou krijg je al je brandstof kosten op één factuur. Tankbonnetjes bewaren en administratie bijhouden is daarmee verleden tijd. En misschien wel het mooiste van alles. De tankpas is volledig gratis. Je betaald dus alleen de kosten van de brandstof.

Bekijk ZZP tankpas
 

Fuelcard

MKB tankpas

Als ondernemer ben je altijd onderweg. Dan wil je natuurlijk zo min mogelijk bezig zijn met alle administratie van de auto. met de gratis tankpas van TanQyou ben je af van alle administratie rondom de auto en je brandstof kosten. De gratis tankpas kan ook gebruikt worden voor de carwash. Ontvang wekelijks of maandelijks alle kosten op één factuur.

Bekijk MKB tankpas