Parkeer app Eindhoven

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

TanQyou-park-Eindhoven

 Mobiel parkeren in Eindhoven wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

Mobiel parkeren in Eindhoven

Eindhoven staat bekend om haar technologische bedrijven. Van het winkelcentrum Heuvel Galerie tot aan de Sint-Catharinakerk. Parkeer met de TanQyou Park App en proef de sfeer van deze Brabantse stad.

Zakelijk parkeren in Eindhoven? Lees er hier meer over!

Winkelen en culturele uitjes in Den Haag

Het overdekte winkelcentrum Heuvel Galerie is een fantastische bezienswaardigheid. Het winkelcentrum bevat namelijk ruim 100 winkels en diverse café's. Het high tech campus café gevestigd naast de A2, is de juiste plek voor sociale bijeenkomsten. Ben je meer geïnteresseerd in een stukje geschiedenis? Dan kun je tijdreizen in het prehistorisch dorp in Eindhoven. Kortom, genoeg te doen in Eindhoven!

Parkeren-TanQyou Betaal parkeren in Eindhoven

Let wel op: De betaaldagen zijn van maandag tot en met zondag. Daarnaast zijn de betaaltijden van 09:00 tot 21:00. De parkeerkosten in Eindhoven zijn maximaal €6,- per uur. Een aanrader is parkeren omgeving TU/e campus en De Wielen hier betaal je per uur rond de €2,-

Parkeer app Eindhoven

Je kunt nu ook eenvoudig zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Alkmaar. Download de app en parkeer eenvoudig en super snel. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Alkmaar. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in Tilburg, Breda, Den Bosch of andere plaats? Bekijk ons parkeeroverzicht!
Appstore Playstore