Parkeer app Eindhoven

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

TanQyou-park-Eindhoven

Parkeren met een app in EindhovenParkeren-TanQyou

Met de parkeerapp van TanQyou parkeer je makkelijk en snel in Eindhoven. Parkeren in de bruisende stad Eindhoven wordt vaak als een hele opgave gezien. Met de TanQyou Park App parkeer je makkelijk en snel in Eindhoven. Parkeer jouw auto met de TanQyou Park App en geniet van deze wereldstad die nooit slaapt!

Eindhoven bezoeken

De bruisende stad Eindhoven heeft veel te bieden. Van culturele activiteiten en sport tot kleurrijke straten, museums en leuke restaurants. Ben je meer geïnteresseerd in een stukje geschiedenis? Dan kun je tijdreizen in het prehistorisch dorp in Eindhoven. 

Parkeren in het centrum van Eindhoven

In deze bruisende stad zijn er veel parkeerplaatsen te vinden. Dit is ook nodig als je kijkt naar de museums, markten, brouwerijen en het Philips Stadion van Eindhoven. Met één druk op de knop in de TanQyou app staat jouw auto geregistreerd en loopt de parkeermeter automatisch. De app is te gebruiken bij alle parkeerzones van Eindhoven. De TanQyou Park app geeft aan waar en wanneer u ergens mag parkeren. 

Goedkoop parkeren in Eindhoven

Parkeren met TanQyou Park is niet alleen makkelijk. Het is ook nog eens super goedkoop! Zonder abonnement betaal je maar €0,20 per parkeeractie. Dat maakt TanQyou Park de goedkoopste van Nederland. Parkeer je vaker dan 8 keer per maand? Dan kun je gemakkelijk en snel een abonnement afsluiten voor maar €1,50 per maand. Dit betekent geen transactiekosten en onbeperkt parkeren in heel Nederland. De gemeente Eindhoven hanteert diverse tarieven. In de TanQyou Park app kun je snel en makkelijk de goedkoopste en beste parkeerlocaties in Eindhoven vinden.

Parkeren bij ParkBee Eindhoven

In heel Nederland zijn ParkBee garages te vinden. ParkBee garages zijn niet-commerciële garages die leegstaande parkeerplekken van bedrijven huren. De tijd dat deze parkeerplekken niet gebruikt worden, verhuurt ParkBee deze aan particulieren. Zo zorgt ParkBee er samen met TanQyou voor dat parkeerplekken altijd gebruikt kunnen worden. In Eindhoven kan er bij de volgende ParkBee locaties geparkeerd worden: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobiel parkeren in Eindhoven wordt makkelijk gemaakt met de TanQyou Park App. Download 'm gratis en parkeer eenvoudig!

 

 

 

Appstore Playstore