Parkeer app Utrecht

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Utrecht

Goedkoop parkeren in Utrecht

Utrecht, misschien beter bekend als de Domstad van Nederland. Utrecht dankt deze naam aan haar bekende Domkerk. Utrecht is centraal gelegen in Nederland en is voor iedereen goed bereikbaar.

Zakelijk parkeren in Utrecht? Lees er hier meer over!

Een dagje Utrecht op de planning? Het vernieuwde Hoge Catherijne moet je zéker niet overslaan. Hier vind je een verzameling van vele winkelketens en boetiekjes. Heerlijk overdekt shoppen; Zo ben je in ieder geval verzekerd van droge voeten met ons Nederlandse weer!

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Utrecht


Voordelig parkeren in Utrecht doe je in de buitenwijken. Je kan de auto ook op plekken in het centrum parkeren, deze plekken variëren tot zo’n €5,- per uur. Buiten het centrum, in de buitenwijken, ben je 2 à 3 euro per uur goedkoper uit.

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Utrecht

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Utrecht. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Utrecht. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Garage parkeren met de parkeer app

Met de TanQyou Park app parkeer je eenvoudig in een van de volgende parkeergarages:

  • Parkeergarage Croeselaan
  • Parkeergarage Kop van Lombok
  • Parkeergarage Kruisstraat
  • Parkeergarage de Grifthoek
  • Parkeergarage Vaartsche Rijn
  • Parkeergarage Berlijnplein


appstore  playstore