Parkeer app Amsterdam

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren app Amsterdam

Parkeren amsterdamParkeren met een app in Amsterdam

Met de parkeerapp van TanQyou parkeer je makkelijk en snel in Amsterdam. De hoofdstad van Nederland in ongekend populair en trekt jaarlijks 5.340.000 toeristen. Parkeren in Amsterdam wordt vaak als een hele opgave gezien. Met de TanQyou Park App parkeer je makkelijk en snel in Amsterdam. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van deze wereldstad die nooit slaapt!

Parkeren Amsterdam

In totaal zijn er in Amsterdam 432.000 parkeerplekken. De meeste parkeerplekken in heel Nederland. Dit is ook wel nodig met al die toeristische attracties. Denk aan Madame Tussauds, het Rijksmuseum en Artis. Maar ook voor geweldige concerten in De RAI, de Ziggo Dome en Afas live kun je parkeren met TanQyou Park. 

Goedkoop parkeren in Amsterdam

Parkeren met TanQyou Park is niet alleen makkelijk. Het is ook nog eens super goedkoop! Zonder abonnement betaal je maar €0,20 per parkeeractie. Dat maakt TanQyou Park de goedkoopste van Nederland. Parkeer je vaker dan 8 keer per maand? Dan kun je gemakkelijk en snel een abonnement afsluiten voor maar €1,50 per maand. Dit betekent geen transactiekosten en onbeperkt parkeren in heel Nederland. De gemeente Amsterdam hanteert diverse tarieven. Parkeren in het centrum van Amsterdam kost €7,50 per uur terwijl parkeren aan de rand van Amsterdam €1,40 kost. 

Parkeren in het centrum van Amsterdam

Je kent het wel. Een kwartier door het centrum van Amsterdam rijden, opzoek naar een parkeerplek. Als je dan eindelijk een plekje gevonden hebt loop je een halve marathon naar de parkeermeter, om vervolgens weer met een bonnetje in de harde wind terug naar je auto te lopen. Met de parkeerapp van TanQyou is dat verleden tijd. Met 1 druk op de knop staat jou auto geregistreerd en loopt de parkeermeter automatisch. De app is te gebruiken bij alle parkeerzones van Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan parkeren bij het vondelpark of parkeren bij De Dam. 

Parkeren bij ParkBee Amsterdam

In heel Nederland zijn ParkBee garages te vinden. ParkBee garages zijn niet-commerciële garages die leegstaande parkeerplekken van bedrijven huren. De tijd dat deze parkeerplekken niet gebruikt worden worden door ParkBee verhuurd aan particulieren. Zo zorgt ParkBee er samen met TanQyou voor dat parkeerplekken altijd gebruikt kunnen worden. In Amsterdam kan er bij de volgende ParkBee locaties geparkeerd worden: