Parkeer app Leeuwarden

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeerapp Leeuwarden

Parkeren in Leeuwarden

Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland. De Culturele Hoofdstad is door de Reuzen van Royal  de Luxe op de kaart gezet. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van Leeuwarden!

Zakelijk parkeren in Leeuwarden? Lees er hier meer over!

De Leeuwarder toren van Pisa, heet de Oldehove. Deze bijzondere toren staat scheef en is het bezoeken zeker waard. In de binnenstad zijn er gezellige terrassen waar je heerlijk kunt zitten. De veelzijdige binnenstad, musea en bezienswaardigheden zijn te veel om op te noemen. Leeuwarden bezoeken moet op je bucketlist staan. 

Parkeren-TanQyou

Parkeerbeleid in Leeuwarden

De betaalde parkeertijden in Leeuwarden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00-22:00 uur. Op zondag zijn de betaalde parkeertijden van 12:00-18:00 uur. Het centrum van Leeuwarden beschikt over uitstekende parkeerfaciliteiten. Er is voldoende plek om op straat te parkeren. 

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Leeuwarden

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Leeuwarden. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Leeuwarden. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!