Parkeer app Leeuwarden

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeerapp Leeuwarden

Parkeren met een app in LeeuwardenParkeren-TanQyou

Met de parkeerapp van TanQyou parkeer je makkelijk en snel in Leeuwarden. Deze hoofdstad van Friesland is in 2018 benoemd als de Culturele hoofdstad van Europa. Met de TanQyou Park App parkeer je makkelijk en snel in Leeuwarden. Parkeer jouw auto met de TanQyou Park App en geniet van deze bruisende hoofdstad.

Bezienswaardigheden in Leeuwarden

Leeuwarden is niet alleen de hoofdstad van Friesland, maar is ook benoemd tot de Culturele hoofdstad van Europa. Het bezoeken van de scheve toren, genaamd de Oldehove kan niet ontbreken tijdens het bezoeken van Leeuwarden. De Oldehove is een boegbeeld van de stad en een uitkijkpunt over het oude centrum. Leeuwarden zit vol met kunstzinnige uitingen door echte kunstenaars, zoals de mooiste muurschilderingen. Laat je verrassen door de kunst, cultuur en feestjes in deze stad. Dankzij de clubs en festivals verveelt Leeuwarden nooit.

Goedkoop parkeren in Leeuwarden

Parkeren met TanQyou Park is niet alleen makkelijk. Het is ook nog eens super goedkoop! Zonder abonnement betaal je maar €0,20 per parkeeractie. Dat maakt TanQyou Park de goedkoopste van Nederland. Parkeer je vaker dan 8 keer per maand? Dan kun je gemakkelijk en snel een abonnement afsluiten voor maar €1,50 per maand. Dit betekent geen transactiekosten en onbeperkt parkeren in heel Nederland. Parkeren in Leeuwarden kost maximaal €2,90 per uur.

Parkeren bij ParkBee Leeuwarden

In heel Nederland zijn ParkBee garages te vinden. ParkBee garages zijn niet-commerciële garages die leegstaande parkeerplekken van bedrijven huren. De tijd dat deze parkeerplekken niet gebruikt worden, verhuurd ParkBee deze aan particulieren. Zo zorgt ParkBee er samen met TanQyou voor dat parkeerplekken altijd gebruikt kunnen worden. In Leeuwarden kan er bij de volgende ParkBee locaties geparkeerd worden: