Nieuwe betaalmethode: Payconiq

Geplaatst op

nieuwe-betaalmethode-payconiq

Nieuwe betaalmethode: Payconiq


Geplaatst op 12 maart, 2019
Zoals je inmiddels weet zijn wij op ieder moment van de dag bezig met nieuwe functionaliteiten voor onze mobiliteit apps. Sinds vandaag is het mogelijk om je parkeeractie af te rekenen via Payconiq, een steeds populairder wordende mobiele betaalmethode.

In onze parkeerapp is het mogelijk om Payconiq als betaalmethode te selecteren. Payconiq is dé betaalmethode waarmee je jouw rekeningen kunt betalen door enkel een QR-code te scannen. Wanneer je Payconiq gebruikt als betaalmethode zal je aan het einde van iedere maand een e-mail ontvangen. Open je deze op je Laptop dan kun je de QR-code zo scannen met de Payconiq app en al je parkeeracties zijn betaald. Open je de mail op je mobiel dan kun zelfs ‘in-app’ de rekening betalen. Na een klik op de link wordt de Payconiq app geopend waarmee je de betaling met één klik kunt goedkeuren.

Payconiq is voor iedereen beschikbaar, de enige voorwaarde is dat je de Payconiq app hebt. Met deze app kun je niet alleen je parkeeracties bij ons betalen, Payconiq wordt op nog veel meer plekken als betaalmethode geaccepteerd! De app kan via de Play Store en App Store gedownload worden. Hierna is een registratie vereist. Na het koppelen van je bank kun je gebruik maken van de app. Payconiq wordt ondersteund door Nederlandse banken en voldoet daarom aan hoge veiligheids- en privacy eisen.

Niet geheel onbelangrijk is het vermelden van de prijs van deze betaalmethode. Het zal je verbazen, maar de app is net als onze app’s gratis te downloaden. Er zitten dus verder geen kosten aan verbonden.

Maak je nog geen gebruik van onze parkeer app? Download hem dan nu gratis in de Play Store of App Store!