Geplaatst op 15 november, 2018

Om landbouwmachines van brandstof te kunnen voorzien, beschikken boeren en tuinders in Nederland over een of meerdere grote standalone brandstoftanks. Zodra de boer merkt (door handmatige peiling) dat deze leeg begint te raken belt hij een brandstofleverancier voor aanvulling. In veel gevallen gebeurt dit op het laatste moment waardoor spoedlevering nodig is en de boer een hoge brandstofprijs betaalt. Deze manier van vraag en aanbod zorgt voor veel transportbewegingen met relatief lege tankauto’s en onzekerheid voor de boer en de leverancier.

Beoogde resultaat
Mede op basis van een eerder uitgevoerd haalbaarheidsonderzoek naar een nieuw interactief peilsysteem voor brandstoftanks voorziet TanQyou kansen in de concrete ontwikkeling van een dergelijk systeem. De resultaten uit het haalbaarheidsonderzoek geven aan dat het idee technisch gezien haalbaar moet zijn en hebben geresulteerd in een GO voor een vervolgtraject. Doel en beoogd resultaat van dit project is de ontwikkeling van een prototype peilsysteem (hard-/software combinatie) welke op praktijkschaal getest en gevalideerd kan worden.

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat