Laadpas TanQyou

Met een laadpas van TanQyou kun je jouw elektrische auto opladen in heel Europa. Start gemakkelijk je laadactie en laad altijd tegen het scherpste tarief. Bij TanQyou geloven wij in prijstransparantie, dat betekent dat wij geen marge berekenen over de geladen stroom. 

 

laden

Laadpas-Mobiel

Elektrisch laden zonder laadpas is eenvoudig en goedkoop

Laden kan nog goedkoper zonder pas. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone. Op basis van je locatie kan je aangeven in de app met welke laadpaal jij wilt laden. Hiermee bespaar je de kosten van €1,- per maand en het is nog gemakkelijk ook. 

Het vinden en aansluiten bij een laadpaal doe je gemakkelijk met de EV-Charge app van TanQyou. Deze is gratis te downloaden in de App Store van Apple en in de Google Play Store. 

Je betaalt enkel €0,20 per transactie of €1,50 per maand voor het abonnement. Met het abonnement kan je onbeperkt laden. Bij TanQyou rekenen wij geen bedrag per kWh.

Laadpas aanvragen

 

LaadpasDe beste laadpas voor elektrische auto's

  • €2,50 per maand incl. laadpas
  • Geen transactiekosten
  • TanQyou MobilityCard met NFC chip
  • Geen extra kosten per kWh
  • Een factuur met alle laadacties per bedrijfsauto
  • Meer dan 200.000 laadlocaties in Europa

Laadpas aanvragen

 

 

LaadpasHoe werkt de TanQyou laadpas?

Bij TanQyou geloven wij in gemak en transparantie. Zo betaal je voor onze laadpas slechts een bedrag van €1,- per maand. Op deze pas is een NFC chip gedrukt, waarmee je een laadpaalactie kan starten en beëindigen. 

Op het moment dat je deze pas tegen de laadpaal aan houdt, wordt de laad actie automatisch gestart en gekoppeld aan jouw My TanQyou profiel. Zodra je de stekker weer in de laadpaal hebt gestopt wordt de laad actie automatisch weer gestopt en kan je de transactie terugzien in jouw My TanQyou profiel en wordt deze, indien je zakelijk rijdt, gekoppeld aan jouw mobiliteit factuur.

De kosten voor een transactie bedragen slechts €0,20 per transactie. Op het moment dat je acht keer (of meer) gaat laden per maand bieden wij ook een abonnement voor €1,50 per maand, waarmee je een onbeperkt aantal transacties kan starten en stoppen. Binnen de doorberekening van de kosten per kilowattuur geloven wij in een flat fee doorberekening. Dit betekent dat wij geen marge rekenen over de geladen stroom en dat wij, in tegenstelling tot diverse andere aanbieders, zowel voor, tijdens als na de laad actie volledig transparant zijn over de geladen hoeveelheid stroom en de doorberekening van kosten. Wel zo eerlijk toch?! Dit alles wordt mogelijk gemaakt binnen een netwerk van meer dan 200.000 laadpalen binnen heel Europa. Hierdoor is er altijd een laadpaal in de buurt waar je tegen het goedkoopst mogelijke tarief je laad transactie ten uitvoer kan brengen.

Laadpas aanvragen

Laadpas

Laadpas aanvragen

Ben je er inmiddels helemaal zeker van dat de laadpas van TanQyou de beste optie voor jou is? Of wil je de TanQyou laadpas graag eerst een maand lang uitproberen? 

Regisistreer je dan gratis via ons My.TanQyou platform en vul vervolgens de gegevens van jouw onderneming in en geef dan vervolgens aan hoeveel laadpassen en/of tankpassen jij wilt aanvragen. 

Na je aanvraag hebben wij alleen nog een incasso machtiging nodig. Dit kan je online in ons My.TanQyou platform indienen. Binnen 2 werkdagen zorgen wij ervoor dat de laadpassen bij jou op de deurmat liggen.

Laadpas aanvragen

Laadpas vergelijken

In het onderstaande overzicht kun je gemakkelijk en snel alle grote aanbieders van laadpassen vergelijken op hun prijzen, dekking en voorwaarden. Bekijk het onderstaande schema en maak direct de beste keuze voor jouw laadpas.
 
  TanQyou Vandebron MoveMove E-Flux Eneco ANWB Blue Current
Kosten abonnement €1,50 pm €3,50 pm €6,95 pm €2,95 pm €3,00 pm €6,29 pm €0,00 pm
Kosten per kwh €0,00 €0,00 €0,00 €0,00 €0,00 tot €0,36 €0,00 €0,01
Kosten per 800 kWh Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief + €8,-
Kosten Laadpas €1,- pm gratis Gratis Gratis Gratis Gratis €6,45 eenmalig
Totaal per maand €1,50 €3,50 €6,95 €2,95 pm €3,00 + kosten per kwh €6,29 €8,-
Dekking Nederland
BeNeLux
Europa
Nederland
BeNeLux
Europa
Nederland Nederland
BeNeLux
Europa
Nederland
BeNeLux
Frankrijk
Nederland Nederland
BeNeLux
Europa
Opzegbaar Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijk Maandelijk

 

Laadpas

De Goedkoopste laadpas

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope laadpas is de TanQyou laadpas de beste optie. Met de TanQyou laadpas betaal je altijd en overal de beste en meest eerlijke prijs voor iedere laad transactie. Zo zullen wij je nooit een percentage of bedrag per kilowattuur (KWh) gaan rekenen. Wij geloven in een flat fee doorberekening waarmee wij je altijd het bedrag zullen doorberekenen die wij ook moeten betalen aan de laadpaal exploitant.

Voor het processen van een transactie zullen wij je nooit exorbitant hoge bedragen gaan vragen. Bij TanQyou betaal je slechts €1,- per laadpas per maand. Daarnaast wordt er per laad transactie €0,20 in rekening gebracht of €1,50 per maand wanneer je voor een abonnement kiest. Met dit abonnement kan je onbeperkt laden. 

Laadpas aanvragen

 

Ladenpas-tankpasDe zakelijke laadpas

Wanneer je op zoek ben naar een laadpas voor zakelijk gebruik dan is de MobilityCard wat jij zoekt. Naast laden is het ook mogelijk om met de MobilityCard te tanken. 

Als je zakelijke gebruiker kan je daarnaast ook kostenloos gebruik maken van TanQyou Platform. Hierin beheer je jou gehele wagenpark. 

Meer over zakelijke elektrisch rijden

 

 

Laadpas-smartphone

Particulier laden zonder laadpas

Heb jij als particulier een elektrische auto in bezit of heb rijdt je een elektrische auto private lease dan is de TanQyou EV-Charge app de voordelige oplossing om voor het laden van jouw elektrische voertuig. 

Je hebt geen dan helemaal geen laadpas meer nodig. 

Meer over laden zonder abonnement

 

tankstations

De laadpas voor elke auto

De laadpas van TanQyou is geschikt voor verreweg de meeste automerken. Bekijk de pagina van jouw automerk voor meer informatie. Tesla laadpas, Audi laadpas, Volkswagen laadpas,  BMW laadpas, Nissan laadpas, Polestar laadpas en overige laadpassen. 
 

Laadpas aanvragen
 

Laadpas-Mobiel

Laadpas zonder abonnement

Naast onze laadpas met abonnementen bieden wij ook een laadpas zonder abonnement aan. Handig voor de incidentele rijder. Zo maak je gebruik van alle voordelen van TanQyou Charge zonder abonnement. 

Laadpas aanvragen

 

 

Ladenpas-tankpasTankpas en laadpas in één

Iedereen kent natuurlijk onze tankpas, maar met de komst van de elektrische auto’s is dat alleen niet meer voldoende. Daarom hebben we de tankpas en de laadpas voor elektrisch laden samengevoegd tot de TanQyou Mobilitycard.  Met de TanQyou MobilityCard kan je zowel tanken bij jouw tankstations in de buurt als laden bij de dichtstbijzijnde laadpaal. Dit kan omdat onze MobilityCard is voorzien van zowel een magneetstrip als NFC chip. Handig toch?

Laadpas aanvragen

Zakelijk-tanken-partners

Laadpartners

Met de TanQyou laadpas kun je gebruik maken van meer dan 200.000 laadpalen bij meer dan 300 laadpartners, verspreid door heel Europa. Doordat wij samenwerken met partijen als EV-Box, Greenflux, Allego en Newmotion kun je altijd en overal laden door heel Europa.


Laadpas aanvragen

tankstations

Gratis digitale laadpas

Zowel zakelijke als particuliere rijders hebben de mogelijkheid om te profiteren van alle voordelen van laden met TanQyou. Zonder de kosten van een fysieke laadpas. Het enige wat je hoeft te doen is TanQyou Charge aan te vragen. 
 

Laadpas aanvragen
 

De laadpas voor Europa

 

Met de TanQyou laadpas kun je laden bij meer dan 200.000 laadpalen in Europa. In België alleen al zijn er 10.000 laadpalen aangesloten en in Duitsland hebben we een netwerk van 50.000 laadpalen. 


De laadpas van Europa