Laadpas TanQyou

Met een laadpas van TanQyou kun je jouw elektrische auto opladen in heel Europa. Vind gemakkelijk een laadpaal in de buurt met de gratis laad app van TanQyou. Start gemakkelijk je laadactie en laad altijd tegen het scherpste tarief.

laden

Laadpas

De beste laadpas voor elektrische auto's

Laadpas aanvragen

 

Laadpas-laadapp

Eenvoudig elektrisch laden met de TanQyou charge app & laadpas

  • Laadpaal finder & navigatie
  • Real time laadpaal beschikbaarheid
  • Capaciteit laadpaal
  • Connector type
  • Alle transacties in één overzicht

Het vinden van een laadpaal doe je gemakkelijk met de EV-Charge app van TanQyou. Deze is gratis te downloaden in de App Store van Apple en in de Google Play Store. 

Voor het laden betaal je slechts €2,50 per maand voor een laadpas. Met deze laadpas kun je onbeperkt laden. Bij TanQyou rekenen wij geen bedrag per kWh.

laaddruppel

Laadpas aanvragen

Ben je er inmiddels helemaal zeker van dat de laadpas van TanQyou de beste optie voor jou is? 

Stap 1: Registreer je dan gratis via ons My.TanQyou platform.

Stap 2: Vul het aanvraag formulier in.

Stap 3: Download de laadpaal app in de play store of app store

Na je aanvraag hebben wij alleen nog een incasso machtiging nodig. Deze kun je via in ons My TanQyou platform afgeven. Binnen 2 werkdagen zorgen wij ervoor dat de laadpassen bij jou op de deurmat liggen.

Laadpas aanvragen


 

laadpas

De goedkoopste particuliere laadpas

Ben je op zoek naar een goedkope laadpas voor particulier gebruik? Dan is de TanQyou laadpas de beste optie. Met de TanQyou laadpas betaal je altijd en overal een eerlijke prijs voor iedere laad transactie. We zullen nooit per kilowattuur berekenen. Wij kiezen voor een vaste fee en doorberekenen altijd hetzelfde bedrag dat we aan de laadpaalexploitant betalen.

 

LaadpasHoe werkt de TanQyou laadpas?

Klik op de onderstaande knop om je laadpas te bestellen en download gratis de app om te zien waar je kunt laden. Laad je elektrische auto automatisch door je laadpas tegen de paal te houden en koppel de actie aan je My TanQyou profiel. Wanneer je de stekker uit de paal haalt, stopt de laadactie automatisch en zie de transactie in je profiel. Geniet van het grootste netwerk van meer dan 200.000 laadpalen in heel Europa voor de goedkoopste tarieven.

 

 

Kosten van zakelijke laadpassen vergelijken

In het onderstaande overzicht kun je gemakkelijk en snel alle grote aanbieders van laadpassen vergelijken op hun prijzen, dekking en voorwaarden. Bekijk het onderstaande schema en maak direct de beste keuze voor jouw laadpas.
 
  TanQyou Vandebron MoveMove E-Flux Eneco ANWB Blue Current
Kosten abonnement Gratis €3,50 pm €6,95 pm €2,95 pm €3,00 pm €6,29 pm Gratis
Kosten per kWh €0,00 €0,00 €0,00 €0,00 €0,00 tot €0,36 €0,00 €0,01
Kosten per 800 kWh Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief Laadpaal tarief + €8,-
Kosten Laadpas €2,50 p.m. Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis €6,45 eenmalig
Totaal per maand €2,50 €3,50 €6,95 €2,95 pm €3,00 + kosten per kwh €6,29 €8,-
Dekking Nederland
Europa
Nederland
Europa
Nederland Nederland
Europa
Nederland
Europa
Nederland Nederland
Europa
Opzegbaar Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijks Maandelijks

 

Zakelijk-laden-met-TanQyou

De zakelijke laadpas

Wanneer je op zoek bent naar een laadpas voor zakelijk gebruik ben je bij TanQyou aan het juiste adres. Als zakelijke gebruiker kan je daarnaast ook kosteloos gebruik maken van het My TanQyou Platform. Hierin beheer je jouw gehele wagenpark. 

Meer over zakelijke elektrisch rijden

De laadpas voor Europa

Met de TanQyou laadpas kun je laden bij meer dan 200.000 laadpalen in Europa. In België alleen al zijn er 10.000 laadpalen aangesloten en in Duitsland hebben we een netwerk van 50.000 laadpalen. 

De laadpas van Europa

Tesla

De laadpas voor elke electrische auto

De laadpas van TanQyou is geschikt voor verreweg de meeste automerken. Bekijk de pagina van jouw automerk voor meer informatie. Tesla laadpas, Audi laadpas, Volkswagen laadpas,  BMW laadpas, Nissan laadpas, Polestar laadpas en overige laadpassen. 
 

Laadpas aanvragen
 

 

Allego - IPKW EVBox | Blog
Alfen Logo Vector - (.SVG + .PNG) - GetLogoVector.Com Fastned - Wikipedia

Laadpas voor alle laadpalen

Met de TanQyou laadpas kun je gebruik maken van meer dan 200.000 laadpalen bij meer dan 300 laadpartners, verspreid door heel Europa. Doordat wij samenwerken met partijen als EV-Box, Greenflux, Allego en Newmotion kun je altijd en overal laden door heel Europa.