Laadpaal TanQyou

Is jouw bedrijf er klaar voor om laadpalen aan te bieden? Laadpalen op je bedrijfsterrein of voor werknemers aan huis. Bij TanQyou bieden wij een totale laadoplossing voor je bedrijf. Inclusief laadpaal, installatie en beheer. Een uitgebreide oplossing op zakelijke locaties!

Laadpaal

Zakelijke elektrische laadpaal voor jouw bedrijf laten plaatsen?

Bij TanQyou ontvang je een op maat gemaakte offerte en installeren onze specialisten de laadpalen bij het bedrijf. 

Betrouwbaar, snel & gemakkelijk bij TanQyou.

Laadpas

Zakelijke laadpaal

TanQyou biedt een totale laadoplossing voor je bedrijf. Inclusief laadpaal, installatie en beheer. Een uitgebreide oplossing op zakelijke locaties voor zowel wagenparken, medewerkers als bezoekers.

  • Laadpalen
  • Installatie
  • Beheer

Een laadpaal zakelijk aanvragen voor thuis of op het kantoor kan eenvoudig via TanQyou. De kosten voor een laadpaal op een zakelijke locatie of voor bij jou thuis worden aan de hand van een intakegesprek en bezoek door onze specialisten op maat gemaakt.

Advies nodig?

Stel je vragen vrijblijvend aan één van onze mobiliteitsexperts en vraag een op maat gemaakte offerte aan. De beste keuze voor jouw locatie!

Stappenplan TanQyou installatie

 

Laadpas-laadapp

Beheer jouw laadinfrastructuur via het My TanQyou platform voor uitgebreide laadgegevens

  • Beheer op afstand
  • Inzien laadgegevens
  • Energieverbruik
  • Tarieven

Laadpaal installatiekosten zijn een investering die zichzelf terugverdient dankzij de vele voordelen van ons mobiliteitsplatform en de laadpassen. Ook kun je ons vragen naar informatie over subsidie voor het plaatsen van een laadpaal

 

Zakelijk-laden-met-TanQyou

Automatische verkenning

Met het TanQyou platform kan je zelf instellen welke tarieven je wilt instellen voor de gebruikers van de laadpalen. De kosten van alle laadtransacties worden automatisch vergoed en uitbetaald.

Mobileitsplatform

Laadpalen bedrijf

 

1

Easee laadpaal

Easee Wallbox

De Easee Laadpaal is een slimme ev-lader die zich automatisch aanpast aan alle elektrische auto’s, en aan elk elektriciteitsnet. De ev-lader zit boordevol techniek en veiligheidsvoorzieningen, maar is zeer eenvoudig in gebruik. Voor een persoonlijke laadpaal is de Easee Wallbox een geschikte keuze om te laten plaatsen

Tijdelijk niet beschikbaar

 

2

Wallbox Copper laadpaal

Wallbox Copper

Wallbox Copper SB is ontworpen om veelzijdigheid, betrouwbaarheid en elegantie te bieden aan bedrijven die hun commerciële parkeerplaatsen willen elektrificeren. Deze luxe laadpaal wordt bemind voor een laadplein op kantoor of thuis.

Nu aanvragen

3

Laadpaal Eve Single Pro Line

Alfen Eve Single/Double pro-line

De Alfen Eve Single/Double Pro-line geschikt voor zakelijk en huiselijk gebruik en kan aan de muur of een paal worden gemonteerd. De Alfen Eve Single/Double Pro-line is de beste laadpaal voor het bedrijf als je een persoonlijke ervaring wil bieden aan je werknemers of bezoekers: de gebruikersinterface is voorzien van een kleurenscherm met de mogelijkheid een logo te uploaden.

Nu aanvragen

 

4

Flexicharge laadpaal installeren

Flexicharge

De nieuwste laadpalen van Flexicharge zijn voorzien van een enkele of twee connectors en zijn geschikt voor het opladen van alle plug-in en hybride en elektrische auto's. Bij uitstek geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte.

Nu aanvragen

TanQyou laadpas

Met een laadpas van TanQyou kun je voor zakelijk gebruik gemakkelijk jouw elektrische auto opladen in heel Europa. Een laadpaal in de buurt zoeken kan gemakkelijk in de EV Charge App van TanQyou. Start je laadactie en laad altijd tegen het scherpste tarief

De laadpas van Europa

Laadpaal.Foto

text-center
Factuur
Factuur

Deelnemen aan de mobiliteit van de toekomst?