Geplaatst op 30 maart, 2018

In de prachtige natuurgebieden van Nederland kun je mooie toertochten rijden, ook rondom Bleiswijk. Je kunt bijvoorbeeld richting Leiden waar de Bollenstreekroute zich bevindt, hier rijd je langs gekleurde velden vol met tulpen. Deze tulpen zullen juist in deze periode in hun bloei zijn en dit zorgt voor prachtige plaatjes.

Je kan ook meer naar het zuiden trekken, richting de Hoek van Holland bij de maeslantkering. Naast dat deze omgeving je adembenemende beelden geeft, is de maeslantkering ook belangrijk voor de omliggende steden. De kering is onderdeel van de Deltawerken en zorgt ervoor dat de omliggende steden beschermt zijn tegen eventuele overstromingen.

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat