Geplaatst op 2 juli, 2017

”Ik heb een nieuwe auto gekocht en nu wil ik ook met deze auto punten sparen voor de periodieke prijzenpot. Hoe voeg ik dit nieuwe kenteken toe aan mijn My TanQyou account?” Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Natuurlijk wil de klantenservice je hier altijd mee helpen, maar we maken je graag een beetje wegwijs in je My TanQyou account met deze ‘How To’.

De punten die je spaart staan gelijk aan de liters die je tankt in een periode. Elke liter staat dus voor een lot, oftewel: hoe meer je tankt hoe meer kans je maakt. Toch zien we vaak genoeg dat mensen met bijvoorbeeld 20 punten gewoon kunnen winnen!

Je punten worden verzameld in je My TanQyou account doordat je kenteken gekoppeld is aan je account. Door dat de camera je kenteken registreert tijdens je tankbeurt weet My TanQyou hoeveel punten er per kenteken zijn verzameld. Wanneer je een nieuwe auto koopt, is het dus slim om het kenteken van deze auto zo snel mogelijk in je account toe te voegen. Dit kun je heel simpel doen door naar het tabblad ‘Kentekenoverzicht -> Mijn kentekens’ te gaan in je My TanQyou account. Hier beheer je jouw kentekens en kun je, bij wijze van, een heel wagenpark in kwijt! Door op de oranje knop ‘toevoegen’ te drukken kun je een nieuw kenteken in je account zetten. Vervolgens vul je jouw kenteken in en je bent al klaar.

Nu verschijnt er een pincode achter het nieuwe kenteken. Bij je eerst volgende tankbeurt met dit nieuwe kenteken zal de pomp je vragen om deze pincode om je nieuwe kenteken te bevestigen. Nadat je deze pincode hebt ingevuld spaar je ook met je nieuwe kenteken punten voor de periodieke prijzenpot!

Natuurlijk heeft het My TanQyou account nog veel meer functies waar misschien wel één bij zit die je nog niet kent! Daarom kun je vanaf nu iedere periode een nieuwe ‘How To’ lezen over het My TanQyou account.

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat