Geplaatst op 23 februari, 2017

Na veel verzoeken om een kenteken over te dragen aan een ander, zijn we tot het besluit gekomen om hier iets voor te bouwen. Vanaf 1 januari 2017 is het mogelijk geworden om je kenteken mét alle punten en liters over te dragen aan een ander!

Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij de verkoop van je auto, tanken jullie beiden bij TanQyou? Dan kun je naast de auto ook het kenteken en de punten overdragen aan de kopende partij. Een andere situatie zou kunnen zijn dat jij en je partner beiden een eigen account hebben en om jullie winkans te verhogen beide auto’s liever op één account zetten.

Om een kenteken over te dragen ga je allereerst naar het tabblad kenteken overzicht in het My TanQyou account. Naast elk kenteken is de overdracht knop toegevoegd. Hier klik je op om vervolgens het e-mailadres van de ontvangende partij in te voeren. De ontvangende partij ontvangt een bevestigingse-mail welke 72 uur geldig is.

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Opties
WhatsApp Chat