• Hoe werkt parkeren met de TanQyou Park app?

De eerste stap is het aanmaken van een TanQyou Park account. Indien je al een account hebt, kun je kiezen voor ‘inloggen’ in plaats van ‘registreren’. Vervolgens kun je in de app een kenteken selecteren, of toevoegen van het voertuig waar jij mee wilt parkeren. Na het selecteren of het toevoegen van het juiste voertuig, kun je de parkeerzone selecteren met behulp van de lijst of de kaart. Kies wanneer je de juiste zone hebt gekozen voor ‘hier parkeren’ .Vervolgens zie je een samenvatting in een overzicht met de zone en het gekozen kenteken. Klik op ‘start’ om de parkeeractie te starten. Ben je klaar met parkeren? Druk op ‘stop’ en de parkeeractie stopt. Makkelijk hé?