Wij zijn er om jou te helpen.

Welkom in het zelfservicecenter, typ hieronder je vraag of klik op één van de categorieën hieronder.

Hoe start/stop ik een parkeeractie?

Via de TanQyou Park app
Start een parkeeractie door op de grote, ronde P in het midden van het menu te klikken. Vervolgens kom je terecht op een kaart. Hier kun je de locatie kiezen waar je wil parkeren. Je kan ook kiezen voor ‘lijst’. Wanneer je kiest voor deze optie, selecteer je eerst opnieuw het kenteken waarmee je wil parkeren. Vervolgens zoek je op zonenummer of selecteer je de zone die wordt weergeven onder ‘zone in de buurt’.

Nadat je hebt gedrukt op een locatie, komt er een pop-up in beeld waar je bevestigd dat je de goede locatie hebt gekozen. Deze bevestiging kan worden gevraagd wanneer er meerdere parkeerzones bij elkaar in de buurt zijn. Dubbelcheck dus! Wanneer het inderdaad de parkeerzone is waar jij wil gaan parkeren,klik je op ‘doorgaan’. Vervolgens kies je voor ‘start parkeren’ en je parkeeractie begint.
Wanneer je de parkeeractie wil stoppen, klik je op ‘stop parkeren’ en je parkeeractie stopt. Je kan een parkeeractie stoppen door van tevoren handmatig een eindtijd op te geven. Wanneer je voor deze optie wil kiezen, klik dan op het balkje bij ‘stop parkeren automatisch’. Je kan vervolgens zelf een tijd instellen. Zo weet je altijd zeker dat je niet vergeet de parkeeractie stop te zetten op de door jou gekozen tijd.

Via my.tanqyou.com
Het kan zo zijn dat je jouw parkeeractie niet via de TanQyou Park app gestopt kan worden. Dan kun je de parkeeractie stoppen via my.tanqyou.com.

Hoe werkt het?
Ga naar my.tanqyou.com en log in. Vervolgens klik je op het menu waar je alle diensten kunt vinden. Hier selecteer je Park.


Hier zie je een actieve parkeertransactie staan. Klik hier op 'Stop' om de parkeeractie daadwerkelijk te stoppen.


Inloggen op my.tanqyou is uiteraard mogelijk via jouw pc en smartphone.
Parkeren

Staat je vraag er niet tussen?