Kortingsvouchers

Wil je jouw doelgroep op een verfrissende én directe manier bereiken? Maak gebruik van onze kortingsvouchers aan de pomp om jouw (potentiële) klanten een aanbod te doen die ze écht niet kunnen weerstaan!

Kortingsvoucher op de pomp

Voorbeelden van Kortingsvouchers

Kortingsvouchers op de pomp

Een automobilist verblijft gemiddeld toch zo’n 2.5 uur per jaar, bij een gemiddelde aantal gereden kilometers van 11.000 per jaar, op het tankstation terrein, want tanken is nu eenmaal nodig om - met de auto - vooruit te komen. Des te mooier wordt het wanneer wij onze klanten tijdens dit moment een offer they can’t refuse, in de vorm van een kortingsvoucher, kunnen tonen.

Nog mooier wordt het natuurlijk als dit jouw aanbod is, want dan kun je diezelfde klant binnenkort nog bij jou in de zaak of webshop verwachten om de kortingsvoucher in te leveren. Samen met een van onze accountmanagers kom je tot een advertentie plan dat perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Stuur mij meer informatie

Hoe werkt de kortingsvoucher

Hoe werkt het?

Vanaf nu bieden wij onze klanten kortingsvouchers aan die zij kunnen ontvangen tijdens de tankbeurt. Zo kunnen tankende klanten korting krijgen op diverse producten en diensten van TanQyou partners. Onder andere bij vakantieparken, modezaken en bij de bakker om de hoek.

Na het tanken ontvangt de klant de kortingsvoucher met unieke kortingscode meteen in de mailbox, zodat zij de persoonlijke voucher direct kan verzilveren bij onze partner. Meer weten over de kortingsvouchers en hoe deze voor jouw bedrijf ingezet kunnen worden?

Stuur mij meer informatie
"We hebben goede stappen ondernomen en de voucher actie is goed verlopen.
Voor volgend jaar kunnen we hier zeker nog meer uit halen!"

Jan Douwe Gerbranda - Algemeen Directeur bij Bakkerij Van der Kloet

text-center

Adverteren bij TanQyou?