De laadpas voor heel Europa

Met een laadpas van TanQyou kan je jouw elektrische auto opladen in heel Europa. Start gemakkelijk je laadactie en laad altijd tegen het scherpste tarief. Bij TanQyou geloven wij in een prijstransparantie, dat betekent dat wij geen marge berekenen over de geladen stroom.

Laadpas Europa

Laadpas

Laadpas Europa

Met je elektrische auto op vakantie of zakenreis door Europa? Zorg dan dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan met de TanQyou laadpas. Deze laadpas is te gebruiken op 28.000 locaties in heel Duitsland en op meer dan 200.000 locaties in heel Europa. Zo plan jij je reis met je elektrische auto gemakkelijk met de TanQyou laadpas. 

Laadpas aanvragen

Laadpas

De beste laadpas van Europa

  • €2,50 per maand incl. laadpas
  • Geen transactiekosten
  • TanQyou MobilityCard met NFC chip
  • Geen extra kosten per kWh
  • Een factuur met alle laadacties per bedrijfsauto
  • Meer dan 200.000 laadlocaties in Europa
Laadpas aanvragen

 

Laad-app-europa

De Laad app van Europa

Laden in Europa kan nog goedkoper zonder pas. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone. Op basis van je locatie kan je aangeven in de app met welke laadpaal jij wilt laden. Hiermee bespaar je de kosten van €1,- per maand en het is nog gemakkelijk ook. 

Het vinden en aansluiten bij een laadpaal doe je gemakkelijk met de EV-Charge app van TanQyou. Deze is gratis te downloaden in de App Store van Apple en in de Google Play Store. 

Je betaalt enkel €0,20 per transactie of €1,50 per maand voor het abonnement. Met het abonnement kan je onbeperkt laden. Bij TanQyou rekenen wij geen bedrag per kWh.

Laadpas aanvragen

 

Laadpas-Duitsland

Laadpas Duitsland

Met je elektrische auto op vakantie of zakenreis naar Duitsland? Zorg dan dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan met de TanQyou laadpas. Deze laadpas is te gebruiken op 28.000 locaties in heel Duitsland

Laden in Duitsland kan nog goedkoper zonder pas. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone. Op basis van je locatie kan je aangeven in de app met welke laadpaal jij wilt laden

Laadpas Duitsland

 

Laadpas-Belgie

Laadpas België

Met je elektrische auto op vakantie of zakenreis naar België? Zorg dan dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan met de TanQyou laadpas.Deze laadpas is te gebruiken op 2.500 locaties in heel België en op meer dan 200.000 locaties in heel Europa. 

Laadpas Belgie