De laadpas voor heel Europa

Met een laadpas van TanQyou kan je jouw elektrische auto opladen in heel Europa. Start gemakkelijk je laadactie en laad altijd tegen het scherpste tarief. Bij TanQyou geloven wij in een prijstransparantie, dat betekent dat wij geen marge berekenen over de geladen stroom.

Laadpas Europa

Laadpas

De beste laadpas van Europa

  • €2,50 per maand
  • Geen transactiekosten
  • Gratis laadapp
  • Geen extra kosten per kWh
  • Meer dan 200.000 laadlocaties in Europa
Laadpas aanvragen

 

Laadpas

Laadpas Europa

Met je elektrische auto op vakantie of zakenreis door Europa? Zorg dan dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan met de TanQyou laadpas. Deze laadpas is te gebruiken op 28.000 locaties in heel Duitsland en op meer dan 200.000 locaties in heel Europa. Zo plan jij je reis met je elektrische auto gemakkelijk met de TanQyou laadpas. 

Laadpas aanvragen

Laad-app-europa

De Laad app van Europa

  • Laadpaal finder & navigatie
  • Real time laadpaal beschikbaarheid
  • Capaciteit laadpaal
  • Connector type
  • Alle transacties in één overzicht

Het vinden van een laadpaal doe je gemakkelijk met de EV-Charge app van TanQyou. Deze is gratis te downloaden in de App Store van Apple en in de Google Play Store. 

Voor het laden betaal je slechts €2,50 per maand voor een laadpas. Met deze laadpas kan je onbeperkt laden. Bij TanQyou rekenen wij geen bedrag per kWh.

Binnenkort voegen we nog veel meer features toe aan onze app. 

laaddruppel

Laadpas voor Europa aanvragen

Ben je er inmiddels helemaal zeker van dat de laadpas van TanQyou de beste optie voor jou is? 

Stap 1: Registreer je dan gratis via ons My.TanQyou platform.

Stap 2: Vul het aanvraag formulier in.

Stap 3: Download de laadpaal app in de play store of app store

Na je aanvraag hebben wij alleen nog een incasso machtiging nodig. Dit kan je via in ons My.TanQyou platform invoeren. Binnen 2 werkdagen zorgen wij ervoor dat de laadpassen bij jou op de deurmat liggen.

Laadpas aanvragen


 

Laadpas-Belgie

Laadpas België

Met je elektrische auto op vakantie of zakenreis naar België? Zorg dan dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan met de TanQyou laadpas.Deze laadpas is te gebruiken op 2.500 locaties in heel België en op meer dan 200.000 locaties in heel Europa. 

Laadpas Belgie

Laadpas-Duitsland

Laadpas Duitsland

Met je elektrische auto op vakantie of zakenreis naar Duitsland? Zorg dan dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan met de TanQyou laadpas. Deze laadpas is te gebruiken op 28.000 locaties in heel Duitsland

Laden in Duitsland kan nog goedkoper zonder pas. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone. Op basis van je locatie kan je aangeven in de app met welke laadpaal jij wilt laden

Laadpas Duitsland

 

 

Laadpas Frankrijk

Met je elektrische auto op vakantie of zakenreis naar Frankrijk? Zorg dan dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan met de TanQyou laadpas. Deze laadpas is te gebruiken op 40.000 locaties in heel Frankrijk.

Laden in Frankrijk kan nog goedkoper zonder pas. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone. Op basis van je locatie kan je aangeven in de app met welke laadpaal jij wilt laden

Laadpas Frankrijk