Adverteren bij TanQyou?

Bij TanQyou kunnen we ervoor zorgen dat jouw product of dienst persoonlijk onder de aandacht wordt gebracht. Bekijk de mogelijkheden.

Adverteren

Hoe werkt adverteren bij TanQyou?

1

Meld je aan

Aanmelden kan via het aanmeldformulier
2

Contact met ons

Wij zullen contact met je opnemen op basis van het ingevulde formulier
3

Afspraak

Wij komen bij je bedrijf langs om de samenwerking te bespreken
4

Periode afstemmen

Samen met jou zullen wij een geschikte periode vinden voor het adverteren
5

Bevestiging

We bevestigen de samenwerking en zullen deze inplannen

Bereik adverteren

Op een unieke en persoonlijke manier jouw product of dienst onder de aandacht brengen? TanQyou kent haar klanten. Hiermee kan je aan de pomp heel gericht adverteren. Door middel van unieke kenmerken kun je adverteren naar een specifieke doelgroep die jij aan wil spreken. Doordat gemiddeld 70% van de klanten, die in een straal van 5 km rondom het tankstation wonen, een My TanQyou account aanmaken, bereik jij duizenden mensen in jouw verzorgingsgebied.
 

Naar aanvraagformulier

Pompadvertentie


Er zijn bij TanQyou verschillende adverteermogelijkheden. Bij reguliere pakketten kan jouw reclameboodschap bijvoorbeeld na een nieuwsoverzicht of een weerbericht komen. De first view pakketten van TanQyou worden op de TV’s getoond zodra er getankt wordt. Bij deze pakketten betaal je per view. Opties zoals een ‘speciaal pakket’, waarbij de klant de optie krijgt om een coupon te printen, behoren ook tot de mogelijkheid. Hierbij betaal je dus ook alleen wanneer er een coupon geprint wordt.
 
 

parkeren

Prijzenpot partner worden?

Wij willen alles rondom autorijden en mobiliteit weer leuk maken. Dit doen we onder andere met onze periodieke prijzenpot waar klanten aan mee kunnen doen. Na registratie kan de klant eenvoudig meespelen, elke getankte liter is namelijk direct goed voor een lot. De prijzenpot actie wordt afgesloten met een online loting, waarbij winnaars blij worden gemaakt met een prijs van jouw onderneming. De partner die ons de prijzen beschikbaar stelt, profiteert van onze beschikbare interessante platformen waar wij jou als ondernemer op promoten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden als prijzenpot partner? Klik dan op onderstaande button.
 

Naar aanvraagformulier
 

Daarom adverteer je bij TanQyou

TV schermen

  • Groot bereik, eventueel met specifieke targeting
  • Reclame op locatie(s) naar keuze
  • Crossmediaal (online en offline adverteren)
  • Prijs wordt persoonlijk opgehaald door de winnaar
  • Weinig moeite: Wij maken de advertentie(s) voor je op
  • Geen directe kosten
text-center

Adverteren bij TanQyou?