TanQyou Vroomm

Geplaatst op

tanqyou-vroomm

TanQyou Vroomm


Geplaatst op 25 februari, 2019
Nee, wij gaan niet de muziek in en hebben ook geen remix gemaakt van het nummer VROOM – Famke Louise. Dit jaar brengen wij onze eigen deelauto’s op de markt. Door middel van een app (TanQyou Vroomm) kan de gebruiker een auto vinden, ontgrendelen en starten.

We zien een trend waarbij steeds minder mensen ervoor kiezen een auto te kopen, maar liever af en toe een deelauto te gebruiken. Dit zijn met name jonge mensen woonachtig in de drukkere steden. Deze mensen hebben niet dagelijks een auto nodig en besparen op deze wijze flink in de kosten. Uiteraard koopt het gros van de mensen nog gewoon een auto, maar wij zijn ervan overtuigd dat deze trend zich zal uitbreiden.

Dankzij de gedraaide pilot hebben wij weer een hoop waardevolle lessen geleerd. Op dit moment zijn wij onze app aan het optimaliseren voor hij gelanceerd gaat worden. Wanneer de app af is zal de gebruiker met deze app een TanQyou Vroomm auto kunnen vinden. Eenmaal een auto in de buurt gevonden kan deze voor een korte tijd gereserveerd worden. Wanneer de gebruiker bij de auto is aangekomen kan de auto geopend en gestart worden met de TanQyou Vroomm app. Na de rit zal de auto weer volgetankt moeten worden voor de lopende transactie stopt. Om een schone auto te garanderen krijgt de gebruiker de mogelijkheid om de vorige chauffeur een recensie op netheid te geven.

Met het oog op zuinig rijden en parkeren in drukke steden hebben we gekozen voor een mooie VW Up. Bestickerd met het TanQyou Vroomm logo, ga je de ‘Upjes’ door heel Nederland zien rijden.

Vroom, Vroom…