TanQyou Rittenregistratie

Geplaatst op

tanqyou-rittenregistratie

TanQyou rittenregistratie nu live


Geplaatst op 22 januari, 2019
Naast het tanken op nu al 17 locaties door heel Nederland kun je sinds een tijdje ook met ons parkeren. Als vervolg op deze uitbreiding lanceren wij begin dit jaar weer een nieuwe app!

De TanQyou Rittenregistratie App is met name voor zakelijke rijders erg nuttig. In de app kunnen zakelijk- of privé gereden kilometers geregistreerd worden. Veel werkgevers vragen hun werknemers al om een rittenregistratie bij te houden. Daarnaast is het voor veel leaserijders verplicht een rittenregistratie bij te houden. Met een leaseauto van de zaak mag er namelijk in veel gevallen niet meer dan 500 kilometer per jaar privé gereden worden. Om dit te kunnen controleren heeft de belastingdienst het verplicht om een rittenregistratie bij te houden. Word je gecontroleerd en heb je jouw privé kilometers niet bijgehouden riskeer je een flinke boete.


Voor veel rittenregistratie apps betaal je een maandelijks bedrag. Onze app is daarentegen geheel gratis. Een extra service wat wij onze klanten aanbieden! Op dit moment bevindt onze app zich in de testfase om te kunnen garanderen dat hij optimaal werkt.

De app zal onder andere getest worden door een aantal betrokken klanten. Deze klanten konden niet wachten op de lancering en wilde graag helpen. Kun jij ook niet wachten, en help je ons graag bij het testen van onze nieuwste app? Meld je dan nu aan!