TanQyou benoemt Marja Versleijen als nieuwe Algemeen Directeur

Geplaatst op

Marja Versleijen

Persbericht, 6 september 2023
 

Franeker - Mobiliteitsplatform TanQyou, toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzame mobiliteit, heeft het genoegen om de benoeming van Marja Versleijen als de nieuwe Algemeen Directeur bekend te maken. Per 1 september 2023 heeft Marja Versleijen de leiding over TanQyou en zal bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van duurzame mobiliteitsoplossingen in Nederland.

Met ruim vijfentwintig jaar ervaring in de zakelijke en dienstverlenende branche, waaronder sales en algemeen management in diverse sectoren zoals automotive, telecom, overheid en industrie, heeft Marja Versleijen een indrukwekkende professionele achtergrond. Voordat ze zich bij TanQyou voegde, bekleedde Marja de functie van directeur Mobility & New Energies bij TotalEnergies Marketing Nederland, voorheen was ze managing director van PitPoint Clean Fuels Nederland. Zij richtte in deze functies op het neerzetten van een optimale energie- en brandstofmix in de transitie naar duurzame en emissievrije mobiliteit.

Bij TanQyou gaat Marja Versleijen de rol van Algemeen Directeur op zich nemen en gaat ze een sleutelrol spelen in de verdere ontwikkeling van duurzame mobiliteit hubs en abonnement gebaseerd reizen. Met haar bewezen trackrecord in de energie- en automotive sector en haar visie op duurzaamheid, zal Marja bijdragen aan de strategische visie en groei van TanQyou.

"Ik ben zeer enthousiast dat ik de rol van Algemeen Directeur bij TanQyou mag gaan vervullen*", aldus Marja Versleijen. "TanQyou heeft een sterke visie om energie en mobiliteit bij elkaar te brengen en gelooft in de kracht en het belang van duurzame mobiliteit. Ik kijk ernaar uit om samen met het getalenteerde en passievolle team van TanQyou te werken aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van duurzame mobiliteitsoplossingen. Samen dragen we bij aan een groenere en duurzamere mobiliteitswereld."

Het bestuur en het team van TanQyou zijn enthousiast over de komst van Marja Versleijen als Algemeen Directeur. Zij hebben er het volste vertrouwen in dat haar ervaring en leiderschap de groei van het bedrijf zal bevorderen en de positie van TanQyou als een belangrijke speler in de duurzame mobiliteitsmarkt verder kan versterken.


Over TanQyou:
TanQyou is een vooruitstrevend bedrijf dat zich inzet voor duurzame mobiliteit en abonnement gebaseerd reizen. Met een duidelijke visie op de toekomst van duurzaam reizen, streeft TanQyou naar het bevorderen van groenere en milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen. Door middel van mobiliteit hubs en innovatieve diensten wil TanQyou een positieve impact hebben op de mobiliteitservaring van gebruikers en bijdragen aan een duurzamere samenleving.