Hoe volg ik jullie op Facebook?

Leuk dat je deze 'How to' leest, dat betekent dat je ons graag wil volgen! We merken dat veel mensen ons wel willen volgen, maar ze niet weten hoe dit moet... Lees hieronder hoe je ons, door 3 makkelijk stappen uit te voeren, kunt volgen!

1. Ga naar facebook.nl of open je Facebook app.
  2. Als het goed is begin je in het nieuwsoverzicht van Facebook. Klik op de zoekbalk die je helemaal boven in je scherm ziet, typ TanQyou in en druk op enter.
  3. Je ziet onze pagina, in een blokje bovenaan, in de zoekresultaten verschijnen. In dit blokje staat wanneer je achter je pc zit een ‘’vind ik leuk’’ knop en wanneer je op een mobiele apparaat zit een duimpje.

Heb je op het knopje of duimpje gedrukt? JAA?! Gefeliciteerd met dit speciale moment, dit is namelijk het moment dat jij en ik vrienden zijn op Facebook en je ál onze persoonlijke ontwikkelingen mee zal krijgen! :)

Zo simpel is het! Is het toch niet gelukt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Overige