Hoe maak ik een TanQyou Park account aan?

Eerst download je de TanQyou Park app op je telefoon. Vervolgens kies je voor ‘registreren’ om een account aan te maken. Je kan ten eerste kiezen om te registreren met Facebook. Wanneer je kiest voor registratie met Facebook, geef je de app toestemming om je gegevens te gebruiken waardoor je in éen klik geregistreerd bent. Ook kun je kiezen om je volgens de reguliere weg te registreren. Je vult dan eerst je e-mail adres in en kiest voor een wachtwoord. Daarna voer je een aantal persoonlijke gegevens in. Tevens vraagt de app om je thuisadres om snel van start te kunnen gaan. Vervolgens kun je je kenteken toevoegen (dit kun je later ook nog toevoegen en deze stap eerst overslaan). Ten slotte geef je in de app toestemming voor de algemene spelvoorwaarden. En nu: parkeren maar!

Aan- en afmelden