Maak kans op prijzen bij TanQyou Bleiswijk

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Bleiswijk. Registreer, tank en maak kans!

Prijzenpot Bleiswijk

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Bleiswijk!

Mis het niet en tank zaterdag 13 maart van 09.00 tot 13.00 voordelig tijdens de Happy Hours bij  TanQyou Bleiswijk

 

Hoe maak je kans op prijzen bij TanQyou Bleiswijk

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Bleiswijk. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Bleiswijk.

Prijzenpot Bleiswijk:

Maak kans op een sportabonnement

Zin om gezond het nieuwe jaar in te gaan? Dan komt deze prijs goed van pas! Je maakt in de periode van 28 december t/m 21 februari kans op een jaarabonnement inclusief voedingsschema bij Sportstudio Workout.

Elke liter die je deze periode op ons tankstation in Bleiswijk tankt, brengt je dichter bij deze sportieve prijs!

 

Sportstudio Workout

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door Sportstudio Workout.

Ben jij op zoek naar een sportplek waar met een gemoedelijke sfeer, de beste begeleiding en bovenal jouw doelen haalt? Of dit nu afvallen, fitter of sterker worden is, het kan allemaal bij Sportstudio Workout. De leukste sportschool in de regio, speciaal voor jou!

 

 
text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?