TanQyou Whitelabel

Geplaatst op

tanqyou-whitelabel

TanQyou Whitelabel


Geplaatst op 10 mei, 2019
TanQyou stelt haar digitale infrastructuur beschikbaar voor alle tankstation eigenaren. Dit betekent dat het nu voor andere partijen ook mogelijk is, om gebruik te maken van het meest uitgebreide mobiliteitsplatform in de petrol branche.

Wat maakt het systeem uniek?
TanQyou is de enige onbemande tankstation formule die niet alleen weet dát er iemand staat te tanken, maar ook wie er staat te tanken. TanQyou Kent ruim 70% van haar klanten. Gemiddeld wordt dit percentage twee jaar na de uitrol behaald. Deze klanten maken gebruik van de My TanQyou app en profiteren hierdoor van een scala aan gratis en betaalde mobiliteitsdiensten.

“In navolging van partijen als Uber hebben we afgelopen jaar besloten de door ons ontwikkelde technieken open te stellen voor de markt. Alle technieken die wij in de afgelopen periode hebben ontwikkeld worden hiermee beschikbaar gesteld zonder dat je je hele netwerk hoeft om te kleuren.” – Aldus Jan-Harmen Akkerman, eigenaar en directeur van TanQyou.

Voordelen
Een eigen loyaliteits app biedt een tankstation eigenaar allerlei voordelen. Zo heeft de tankstation eigenaar toegang tot het back-end. Dit biedt inzage in klantprofielen, trends en verkoopgegevens. Daarnaast werkt de app als een krachtig communicatiemiddel. Denk aan directe media zoals: pushberichten en e-mailmarketing. Ook biedt de integratie met het My TanQyou platform een verhoogde klantloyaliteit, een aanvullend volume door de samenwerkingen met diverse leasemaatschappijen en geeft het invulling aan een breed scala mobiele betaaloplossingen.

Het My TanQyou platform en de systematiek hiervan biedt de basis van een eigen whitelabel app. De technologie hierachter heeft zich dus al bewezen. De consument maakt echter gebruik van een app geheel in de huisstijl van de desbetreffende tankstation formule.

Momenteel is TanQyou druk bezig met de uitrol van haar techniek op de tankstations van Berkman. Naast Berkman zijn er inmiddels met verschillende netwerken overeenkomsten gesloten en melden zich wekelijks geïnteresseerde partijen uit binnen en buitenland – Aldus Jan-Harmen Akkerman.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op!