TanQyou in de prijzen

Geplaatst op

tanqyou-in-de-prijzen

TanQyou in de prijzen


Geplaatst op 26 oktober, 2018
De jonge ondernemers prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een ondernemer uit Friesland, Groningen of Drenthe. Jan-Harmen Akkerman, eigenaar en directeur van TanQyou is 18 oktober 2018 door de jury uitgeroepen tot dé jonge ondernemer van het noorden.

Het ondernemen zat de oprichter van TanQyou van kleins af aan in het bloed. Zo begon hij in zijn middelbare schoolperiode al zijn eerste bedrijf en hier is het niet bij gebleven. Een aantal succesvolle bedrijven- en een berg aan kennis en ervaring verder richtte hij TanQyou op. Een nieuwe tankstation formule welke het onbemand tanken leuker en persoonlijker moet maken.

TanQyou bestaat nog geen drie jaar en beschikt al over een groeiend aantal van achttien tankstations. Daarnaast is TanQyou bezig met het uitbreiden van het My TanQyou account met een scala aan nieuwe functies. Zo heeft TanQyou het afgelopen jaar een Parkeerapp (TanQyou Park) gelanceerd, wordt eind 2018 de auto-accessoire shop geïntegreerd en werkt TanQyou op dit moment aan een eigen concept voor deelauto’s. “Het winnen van de Jonge ondernemersprijs is niet alleen een kroon op ons werk maar geeft ons hele team een enorme boost!” – Aldus Jan-Harmen Akkerman.