TanQyou behaalt ISO 9001 certificering!

Geplaatst op

Bij TanQyou willen we altijd blijven groeien. De afgelopen jaren doen we dit dan ook volop en op verschillende vlakken. Ons personeelsbestand groeit en dit resulteerde afgelopen februari in een splinternieuw kantoor, we krijgen steeds meer tanklocaties en opende begin dit jaar onze vernieuwde wasstraat. Deze groei vraagt ook om verdieping, innovatie, en kwaliteitsverbeteringen. We zijn dan ook de afgelopen maanden bezig geweest met het behalen van de ISO 9001 certificering. 

 

De wát?

De ISO 9001 certificering! Deze certificering is de mondiaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Met het binnenhalen van deze certificering tonen wij als bedrijf aan dat we consequent producten en diensten kunnen leveren die voldoen aan de gevraagde kwaliteit van klanten. Het proces van het behalen van dit certificaat helpt hiernaast ook bij het stroomlijnen en optimaliseren van interne processen. Denk hierbij aan het verbeteren van onze klantenservice en het optimaliseren van onze strategieën! 
Niet zo gek dat we dit papiertje maar al te graag op zak wilden hebben, toch?!
 

En nu?

Het behalen van de ISO 9001 certificering betekent dat jij als TanQyou gebruiker kunt rekenen op een haarfijne dienstverlening!
En wij? Wij gaan op naar de volgende ISO certificering jou als gebruiker zo goed mogelijk van dienst te zijn!