TanQyou 2.0

Geplaatst op

tanqyou-2-0

TanQyou 2.0


Geplaatst op 2 oktober, 2018
Met ons team hebben wij ons tankstation voorzien van een nieuwe vormgeving. 14 maanden geleden werden de eerste schetsen op papier gezet en vanaf volgende week staat het eerste TanQyou 2.0 tankstation in Heerlen, Zuid-Limburg.

 

TanQyou is anders dan alle andere onbemande tankstation formules. Wij proberen door middel van technologie de klant van allerlei gemakken te voorzien. Bij deze innovatieve sfeer hoor natuurlijk ook een innovatief tankstation. 

Daarom hebben we alles wat ons doet denken aan een traditionele luifel overboord gegooid en zijn we helemaal opnieuw begonnen. De letter: Q uit ons logo is een belangrijke bouwsteen geworden voor het nieuwe ontwerp. De hele luifel (het plafond) steunt op deze letter welke tevens wordt gebruikt als kolom voor de pomp. Daarnaast is de luifel een stuk lichter geworden en zijn de randen scheef afgekapt om het geheel een modernere look te geven.

De eerste luifel van de nieuwe generatie is gebouwd in Heerlen. In week 41 zal de volgende in Putten gebouwd worden en dit zal niet de laatste zijn.