Mobiel kwijt? Toch je parkeeractie stoppen!

Geplaatst op

mobiel-kwijt-toch-parkeer-actie-stoppen

Mobiel kwijt? Toch je parkeeractie stoppen!


Ben je vergeten om je parkeeractie te stoppen in de parkeerapp en heb je jouw mobiele telefoon niet bij de hand? Dat is geen probleem, want nu kun je ook je parkeeractie stoppen via je account op my.tanqyou.com.

Nieuwe functie my.tanqyou.com


Iedereen is zijn of haar mobiel wel eens even kwijt of heeft deze niet bij de hand. Dat is vervelend, vooral als je deze niet snel terugvindt*.
Heb je dan ook die dag je auto geparkeerd met de TanQyou Parkeer App en de parkeeractie nog niet stopgezet, dan is dat dubbel vervelend. Maar nu niet meer! In het My TanQyou account kun je eenvoudig de actieve parkeeracties bekijken én stoppen.

*Ben je echt je mobiele telefoon kwijt? Misschien heb je dan wat aan deze tips: Telefoon verloren? Dit moet je doen. 

Parkeeractie zonder mobiel stop zetten


Parkeeractie zonder mobiel stoppen? Volg onderstaande stappen:

Ga naar my.tanqyou.com en meld je aan met je inloggegevens.
Klik rechtsbovenin op Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is My_TanQyou.pngen selecteer Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is My_TanQyou-2.pngom naar het overzicht van actieve parkeeracties te gaan.
Klik op ‘Stop’ bij de parkeeractie die je stop wilt zetten.  

my-tanqyou-parkeren-stopzetten

Dus, de volgende keer als je jouw mobiel even niet kan vinden en je hebt wel de auto geparkeerd met de TanQyou Parkeer App: Geen paniek! Stop jouw parkeeractie eenvoudig via my.tanqyou.com.

Nog meer nieuwe functies!


Wist je dat je nu ook eenvoudig al je facturen in kunt kijken op my.tanqyou.com? Je kreeg eerder altijd de factuur per mail opgestuurd, maar deze kun je nu ook in het My TanQyou account terugvinden. Ook oudere facturen zijn terug te vinden. 

TanQyou Parkeer App


Heb je de TanQyou Parkeer App nog niet? Download de App via de Google Play Store of de App Store en houdt de parkeerwachter ook te vriend!